Melyik volt 2009 legjobb fesztiválja?

Melyik volt 2009 legjobb fesztiválja?

Ó, ha a nyárra gondolok.... a fesztiválszezonra... rögtön felszakadnak az alig behegedett sebek, szétfeszítenek az emlékek és jön a fesztiváldepresszió. Emlékeidre vágyik és szavazásra hív a Festival Awards 2009 kezdeményezés is, hiszen a szavazni vágyó fesztivállátogatók között tenderezteti meg a kézenfekvő kérdést: melyik volt 2009 legjobb fesztiválja?

Lehet szavazni a fesztiválok mérete szerint, kiválaszthatod, hol voltak a legjobb fellépők, de még arra is nyomhatsz, hol tetszettek legjobban az illemhelységek.

A magyar fesztiválok közül a Heineken Balaton Sound, a VOLT, a Mayday, az Azfeszt és a Sziget szerepel a kandidáló rendezvények között (szavazásnál keresd őket a Best Overseas Festival csoportban!). Ha nem vagy olyan döntésképtelen, mint én, akkor az email címed magadása, valamint a szokásos jelszavas regisztráció után győzelemre vezetheted kedvenc fesztiválodat a világhálón. Vagy valami ilyesmi.

Irány a www.festivalawards.com!

Fesztiváldepresszió Mobyval | Fesztiválklisék

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr881446198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abramelin 2009.10.16. 18:42:28

A Cseh BRUTAL ASSAULT! (Sadus, Cynic, Brutal Truth, Grave, Atheist, Pestilence, Testament, Hate Eternal, Suffocation, Immortal...!!!)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása