Turbo MR2, videó, koncert

Turbo MR2, videó, koncert

2009.11.17. | Horváth Oszkár

A zúzós-kísérletező rockzenét játszó magyar Turbo zenekar második nagylemezén munkálkodik gőzerővel, de kis kitérőként a közelmúltban, az MR2 Petőfi Rádió felkérésére, speciális akusztikus programot adtak elő. Az általuk választott magyar feldolgozás szám a P. Mobil Lámpagyár című opusza annyira jól sikerült, hogy a rádió azóta is rendszeresen játssza (a lenti linken megtekinthető) nemcsak a feldolgozást, de saját feszes rock&roll témáikat is egészen finomra hangolva adták elő, ezzel kellemes meglepetést okozva a turbo-tudorok körében. Hamarosan elkészül a bemutatkozó lemez Heavyweight Promises című számára a második videoklip, legközelebb pedig a kiváló Fish!, Azokon a Napokon, és a Grand Mexican Warlock zenekarok társaságában zúznak majd a Dürer-kertben, december 18-án.

Addig is egy kis Turbo virtuál koncerthangulat a legutóbbi Gödrös fellépésükről a B-oldal videóbeszámolója segítségével, a B-oldal.tv oldalon, és hamarosan itt a blogban is.

Turbó tudatra fel!

Turbo Band: http://www.myspace.com/turbo4

Turbo Lámpagyár LIVE at MR2:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr221531068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.11.17. 09:46:49

Nahogy ott van a szám, de Tunyogival is jó az eredeti bájdövéj.

Bellamy 2009.11.17. 12:08:19

3.30tól az a 20 másodperces kis időugrás zseniális. Bejövős az egész, az énekes srác hangja kiemelkedő.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása