Programajánló: 2009. december

Programajánló: 2009. december

2009.12.03. | Horváth Oszkár

Télapó itt van, hó a sub(b)ája, jég a cipője, leng a szakálla, seggen csúszik az igazgató, itt van december. Egyáltalán nem vártuk. A november megkímélt minket, nem vált be a jóslat: én eddig megúsztam a kabátozást (részben mert nem nézek Újpest meccset), de legkésőbb Szilveszter Stallone neve napján agyvérzést fogok kapni majd egy ruhatárban. Tavaly 50 percig nem találta a kabátomat egy alkalmi jóképességű lelkes szervező. Nagyon várom már, hogy végre gyerekem legyen, hogy rá lehessen fogni, miért maradok otthon megnézni a hótszar tévéműsort, éjfélkor virslit enni, és 2-kor kényelmesen lefeküdni a túróba.

Vannak az új évnél jobb indokok arra, hogy az ember reggelig ébren maradjon, ilyen okok a munka, a leadási határidő, az egyéjszakás kaland, a szívátültetés utáni lábadozás, valamint a jóbulik és koncertek. Sajnos a blog tematikája miatt csak utóbbiak közül szoktunk nektek szemezgetni, de igyekszünk bővülni, még a tüdőátültetés blog is szóba jöhet, tervezzük elvégezni az orvosit, Molnár Anikóval egyszerre fogunk végezni. :))

Addig is, néhány olyan decemberi koncert, ami kiemelten érdekes lehet:

December 4. péntek: DJ Bootsie lemezbemutató a Merlinben
December 10. csütörtök: Planet55 a Dürerben
December 13. vasárnap: Parov Stelar az A38 hajón
December 20. vasárnap: Bevándorló Budapest a Gödörban (Zhang Yu, Mc Busa, Sena, DJ Ozon, Chalaban, DJ Koya, DJ Ritmo)
December 28. hétfő: Hiphop.hu zenei díjatadó a Dürerben és Esclin Syndo az A38-on
Minden kedden: Random Trip

A B-oldal eseménynaptárat böngészve találtok egy lerövidített koncertajánlót decemberre, továbbra is olyan zenei eseményekkel, amelyekre mi is elmennénk, vagy el is megyünk. A címét sem rossz megjegyezni: b-oldal.hu/naptar - én napokig gyakoroltam, vágtam ki ilyen kis kártyákat, aminek az egyik oldalán az volt, hogy b-oldal.hu, és a másik oldalon az, hogy /naptar. A negyedik napon már tudtam.

Na most aki beoltatta magát H(1-5)N(1-5), Motaba, virus99 és szimplán bokánfosás ellen, az menjen nyugodtan koncertezni. Aki meg nem, az is menjen nyugodtan, a többiek úgyis be vannak oltva :) De aki egy személyben fél attól, hogy megbetegszik, de attól is, hogy valaki keres rajta 500 Ft-ot, annak azt ajánlom, alapítson zenekart, mert akkor úgy lehet ott a koncerten, hogy nincs körülötte tömeg.

Keith Richards

például egyedül ezért él még, annak ellenére, hogy 174 éves. Jövőre Yodával együtt csinálnak zsúrt, lesz bekötött szemmel malac farkát visszagombostűzés, sötétgyilkos, tombola, meg minden. Ha tudjuk a pontos időpontot, azt is beírjuk a b-oldal.hu/naptarba.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr441568296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernoke 2009.12.03. 14:28:22

kiegészíteném pár drágább programmal:
dec. 13: Air, Petőfi Csarnok (valószínűleg sokkal drágább, mint Parov Stelar, de nálam nem kérdés, melyiket válasszam)
dec. 14. Juno Reactor és Laibach, Petőfi Csarnok (ezt egyelőre nem tudom elképzelni, milyen lehet majd:D)

Ernoke 2009.12.03. 14:31:38

hát jó, látom, h az eseménynaptárban benne van az Air, elnézést, h feltaláltam a spanyolviaszt.
a Laibach egyébként szintén 20 órától lesz, ha jól látom, ez még nincs benne a naptárban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.12.03. 14:50:29

@Ernoke: asszem a Palov Stelarra minden jegy elkelt.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.12.03. 15:04:01

Ernyőke, a Juno Reactor azért nem mindegy, úgyhogy betoltam a naptárba. Személy szerint nekem a Petőfi Csarnokkal komoly gondjaim vannak, azon kívül, hogy a koncert jó lehet, a hang és a fény bármilyen lehet, minden mást át kellene gondolni. Gondolok itt környezet, parkolás, bejárat, ruhatár, büfé, vécé, távozás, biztonsági szolgálat. Talán még a jegyek rendben vannak. Amíg Overdrive megy oda boldogan koncertre, addig nincs gond, de ha majd ő se, akkor ugyanezt posztban is leírom.

Ott voltam először koncerten szülők nélkül, az unokatesómmal úgy lógtunk el Kispálra 13 évesen. És még jó néhány meghatározó koncertre emlékszem onnan, a bolháról nem is beszélve; nagyon szeretném, ha nem várnák meg, míg annyira leketyeg, hogy már tényleg csak az megy oda, akit ez a környezet nem zavar.

Ernoke 2009.12.03. 16:19:15

@Interstellar Overdrive: sajnos Parov Stelarról annyit tudok csak, hogy biztos jó, meg sokan szeretik, de még soha nem sikerült tőle hallanom semmit... talán ma bepótolom. az Air-re viszont már megvan a jegyem:)

@nosferato: nekem semmi bajom a PeCsával, mondjuk nem tudom, milyen volt kb. 2005 előtt.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.12.03. 16:54:26

@Ernoke: jó a pecsa, kell a feeling :) 1998 Brian May koncert is kellett ott. A sörért állás az idegesítő... amúgy pl. tavaly a Tribute fesztivál ott volt és olyan termek nyíltak ki, hogy hihetetlen...

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2009.12.04. 23:26:34

Keith Richards nem is él, már rég egy zombi.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.12.05. 06:41:19

@Lamorak: és ennek fényében milyen igazságtalan, hogy David Bowie már fiatalon kapott számtalan filmszerepet (legalább 20 filmben játszott), Keith viszont 40 évente kap egyet. 69-ben volt statiszta egy német lókereskedő- és helyi Dózsa Györgyről szóló filmben, majd most a Karib tenger kalózai 3-ban végre felfedezték rejtett tehetségeit, és a sminken naponta spóroltak 4 órát.

Mondjuk Davidnek most hosszú a haja, így elkezdett hasonlítani Kirstie Alleyre:
www.imdb.com/media/rm3437403904/nm0000309

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.12.05. 06:47:40

(Hozzátenném, hogy a Homárra küldött posztom igazságkeresésem amplitúdója (csúnya szavak száma) alapján tavaly engem hasonlítottak ugyanehhez a történelmi lókupechez, pontot kap, aki tudja, kiről van szó.:)))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása