ÚJ B-oldalTV klip: Barabás Lőrinc Eklektric - DDDD

ÚJ B-oldalTV klip: Barabás Lőrinc Eklektric - DDDD

2009.12.07. | odeenHD

Az A38-on általában teltházasak a bulik, hiszen a szervezők csak olyan fellépőket engednek a hajó világot jelentő deszkáira, akik megtöltik a nézőteret.

Nos, a Barabás Lőrinc Eklektric második lemezének (Trick) bemutató koncertjén, 2009. november 27-én, egy tűt sem lehetett elejteni. Az este 10 körül kezdődő bulira már fél 9 körül elfogytak a jegyek és jó pár csóringer kívül maradt. Gondolom, a hajóra csak limitált számú vendég mehet, mert para, hogy elsüllyed, vagy valami hasonló okos biztonsági előírás miatt. A lényeg, hogy telt ház volt, és még lett volna igény rá. Ezúton javaslom Lőrincnek és a srácoknak, hogy TURNÉ!!!

Nem szeretem a közhelyes szuperlatívuszokat, de amit a BLE csinál, az világszínvonal. Bárhol e földkerekség, bármilyen jazz-funk fesztiváljának színpadjára le lehet rakni őket, anélkül, hogy lesajnált kelet-európai benyomást keltenének.

Zenéjük épp oly korszerű, mint amilyen fiatalok (mondom én 30 évesen). Bőven vannak benne jazzes és populáris-dúdolható elemek, némi elborulással fűszerezve, de mindenképp vigyázva arra, hogy a kevésbé edzett füleket annyira ne bántsa. Apropó fülbántás: a hangosítás száz százalékos volt az A38-as koncerten, minden egyes hangszert hallani lehetett, nem volt hangos, ugyanakkor kellőképpen tökös volt a hangzás. Hatalmas riszpekt a hangmérnöknek, akit általában elfelejtenek említeni, annak ellenére, hogy kulcsszerepe van egy koncert megszólalásában.

Nos, mi, a B-oldal készítői a Barabás Lőrinc Eklektric zenekarral egyetértésben úgy láttuk, ez a lemezbemutató koncert méltó arra, hogy képileg is némiképp megörökítsük. El is készült az alább látható kis koncertklip a slágergyanús DDDD című számból. Azért is kedves nekünk ez a nóta, mert a "D" csak két betűnyi távolságra van az ábécében a "B"-től, így már-már testvérünknek érezzük Lőrincéket.

Jó szórakozást!

 Nem bírja a géped a HD videót? Kapcsold ki a HD-t, vagy nézd meg a klipet a YouTube-on »

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr481577644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tródzser 2009.12.07. 13:17:43

nagyon jó a videócuccos!
a buli tényleg azért sikerült olyan jóra, mert a hangmérnök a zseniális Kocsó Péter nevű srác, a fényes meg a szenzációs Totó!! Jó páros, és a bande se kutty!

Loop · http://www.autostat.hu/ujdonsagok 2009.12.07. 13:32:36

nagyon jó kis zene és hihetetlenül jó zenészek... a dobos is zseniális, az énekesnő hangjáról nem is beszélve...remek videó!

HiZ · http://www.gitar.blog.hu 2009.12.07. 13:33:14

Igényes munka. Így tovább.

A vége zseniális!!!! :)

mama ottmarad 2009.12.10. 20:19:00

Gratulálok! Nagyon jó zene, látens világsztárok vagytok :))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása