A B-oldal vendégszerzőket keres

A B-oldal vendégszerzőket keres

Nos, igen, erre gondoltunk. Ha nem is lakótársat, de vendégszerzőket keresünk. Ha szereted a zenét annyira, hogy csak az élményt lásd benne és nem kritizálni akarsz, akkor tárt karokkal várjuk irományod.

Voltál egy jó koncerten? Írj róla.
Meghallgattál egy kurvajó (akár új, akár régi...) lemezt és ajánlanád másnak? Írj róla.
Egyszerűen csak bekattant egy TOP5 EVÖR gondolat? Írj róla.

Ha esetleg már korábban megjelent cikked, mely zenéhez köthető, sebaj, ha úgy érzed, hogy kéne egy újramegjelenés és a témád a B-oldal profiljába vág, ugyancsak él a fenti ajánlat és természetesen a blogodra való hivatkozással megjelentetjük. Különösen várjuk az igényes elektronikus zenék kedvelőinek házidolgozatait, hiszen egymás vállára borulva könnyezve vallottuk be, hogy az elektronikus irányzatokban nem állunk túl jól. A remekeket az overdrive@b-oldal.hu email címre várjuk. Saját minőségi kontrollunk szabadságát viszont fenntartjuk.

Nyugi, nem akarunk nyugdíjba menni (amúgy akarunk), de célunk, hogy minél több stílust, minél több szemszögből és fülszögből mutassunk be számotokra.

Bé legyen veletek!
Overdrive

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr821622707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.26. 15:13:30

Bárcsak több időm lenne. Shitfuck.

Taraj (törölt) 2009.12.27. 12:14:34

Hízelgő ajánlat, még átgondolom.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.12.27. 20:42:21

Köszönöm, aki írt, esküszöm szépen mindent átolvasok, de jelenleg OLYAN másnapos vagyok, hogy ihaj.

Aki esetleg elektronikus zenében is otthon van, várjuk szeretettel.

Mitya Ivanov 2009.12.29. 09:29:22

az a rohadt konkurencia, mi!?:DD

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása