Kisfilm a szerelemről

Kisfilm a szerelemről

Muszáj megosztanom veletek a lenti kisfilmet, mely a Cannes Lions fesztiválon 2009-ben első helyezést ért el.

Csodás történetmesélés a szürke hétköznapokról, a magányról, a pislákoló reményről és a szerelemről, mely mindent felülír és elfeledtet. Tanulság: ablak mellé kell ülni a munkahelyen és az irodaszer rendelésnél kérj vastag filcet. :) Ettől függetlenül butaság öltönybe menni dolgozni, főleg, ha magadnak kell az inget is kivasalni.

A történet engem maximálisan magával ragadott és lenyűgözött, mosolygok végig, mint egy vadalma, remélem nektek is tetszeni fog. A magányosak mindenesetre a szúró-vágó eszközöket és a kézi sokkolót tegyék arrébb. Pozitívság!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr181624208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bedoboember 2009.12.26. 18:06:01

Szentimentál-szirup ez nekem.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.12.26. 18:20:36

Harmadszor nézem hiihih
A csajon van melltartó? Van.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása