B-oldal lenni boldog, hogy jelentkeztek vendégszerzők

B-oldal lenni boldog, hogy jelentkeztek vendégszerzők

Minimál puncs és sportbuziság mellett NAGYON köszönjük, hogy decemberi felhívásunkra, melyben vendégszerzőket kerestük, szép számmal érkeztek pályaművek, melyek közül párat már meg is jelentettünk. Valami ilyesmit várt a szakvezetés, kérem! Köszönjük!

Jó kis cikkek érkeztek hip-hip és elektronikus témákban, mely természetesen nem jelenti azt, hogy a B-oldal pálfordulna (paulturn), de nem is a műfaj a fontos, hanem a hangvétel. Úgy tűnik, sikeresen terjesztjük a pozitivitást és természetesen a további csatlakozóktól sem zárkózunk el.

Szóval, aki azt érzi, ha valamit nem írna le, elpusztítaná, akkor írjon nekem az overdrive@b-oldal.hu email címre. Ha én nem vagyok szimpatikus, akkor a két másik úrnak is lehet írni: ralf@b-oldal.hu és nosferato@b-oldal.hu. A hölgyek természetesen nekem írjanak.

Bé!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr531661078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása