Idén is Pannónia Fesztivál szavazás

Idén is Pannónia Fesztivál szavazás

2010.01.18. | Horváth Oszkár

Tavaly is volt néhány jelöltünk a Pannónia Fesztiválra, ahol egészen egyszerűen az lép fel, akit a legtöbben akarnak. Erre JANUÁR 30-IG VAN LEHETŐSÉGETEK, utána bezár a bazár. Szavazni a http://www.pannoniafesztival.hu/szavazas/ címen lehet, és azok kerülnek majd szóba, és egyáltalán felkérésre, akik legalább 1000 szavazatot kapnak.

Én gonosz leszek, nem tudom, mi lesz belőle, de kérlek, támogassatok: Stevie Wondert akarom... :) A B-oldal szavazatai ebben az évben:

  • Stevie Wonder
  • Turbo
  • Honeybeast
  • Esclin Syndo
  • DJ Bootsie

Őket valamiért csípjük, és Stevie Wondernek amúgy is jól jön a segítség, meg az SMS szavazás, kicsit ismertebbé kellene tenni! :)) A fesztivál az egyik első a szezonban, ha el nem baszod, az első műanyagpoharas élményed itt lehet 2010. május 20-23. között!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr251679381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tródzser 2010.01.18. 18:18:53

Stevie Wonder a legnagyobb!!! : )
de ha már Turbo meg Esclyn lenne, azzal is beérném

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.01.18. 21:57:40

@DjZoNe: vazze a WordPress pápa a B-oldalon :)) riszpekt

aranyláz 2010.01.24. 15:33:15

Asszem én a kevésbé ismert/kedvelt kedvenceimre szavazok, úgymint Tudósok, Másfél, Takács Eszter, a többiek úgyis sok szavazatot kapnak. Amúgy meg Neil Young-ot a Pannóniafesztre! :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása