Thea Soti Quartet a Merlinben

Thea Soti Quartet a Merlinben

2010.02.22. | Horváth Oszkár

Állampolgársága: világ. A vajdasági származású, jelenleg Berlinben jazz-ének szakon tanuló Thea Soti énekesnő csütörtökön a budapesti Merlinben debütál kvartetjével a magyar közönség előtt. A 2009-es MOL Jazz Fesztiválon a jelnleg is basszusgitárral szereplő Lá-val már felléptek, most egy zongora és ütőhangszerek teszik teljessé a formációt Szabó Tamás és Takács Marci személyén keresztül.

Thea Soti kőbányai zenei növendék, tehát a műfajt legkönnyebben a jazz írja le, de a képzettségük nem állít műfaji korlátokat a zenészeknek. Stílusa nyomokban emlékeztet az Everything But The Girlre, és a jazzből kimozdulásra utal az is, hogy a zenére ható előadók és jelenségek között a jazz előadók mellett felsorolják a Café del Mar válogatásokat, a Morcheebát és Stinget is. Hogy belekóstolj a várható hangulatba, látogasd meg a myspace.com/theasoti címet!

Több februári berlini fellépés után a kvartet előbb szerdán 20:00-kor (2010. február 24.) lép fel a Könyvtár Klubban, majd a Merlinben csütörtök este 21:30-kor.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr571780208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsüli · http://musiquedujour.blogspot.com/ 2010.02.22. 19:08:32

Kicsit langyos, de teázáshoz jó :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.22. 19:42:20

@Zsüli: Elton Jánosról ugyanezt mondta a királynő! :D

Zsüli · http://musiquedujour.blogspot.com/ 2010.02.22. 19:56:53

@nosferato: meglehet...igaz.

..na, hát erre mást nem is tudok mondani, bármennyire is erőltetném :)))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása