Johnny Cash - 78

Johnny Cash - 78

Február 26-án, azaz ma lenne 78 éves Johnny Cash, minden idők egyik legnagyobb hatású énekese, akinek utolsó stúdiólemeze jelenik meg ezen a jeles napon. Ehhez kapcsolódóan a világ minden tájáról várja Cash hivatalos Facebook klubja a rajongók fotóit a "Wear Black For Johnny" online eseményre, melyeken feketébe öltözve emlékeznek meg a legendás zenészről. (A résztvevők között kisorsolnak egyet az utolsó albumból, az "American VI: Ain't No Grave"-ből, valamint az "Unearthed" című 5 CD-s kiadványból.)

Az "Ain't No Grave" a Cash életének utolsó éveiben rögzített American-sorozat befejező darabja, melynek témái közt rengeteg elégikus, spirituális darab található, minden dal egy-egy pillanatát meséli el hihetetlen és kihívásokkal teli életének. RIP, Johnny, amúgy te még élsz!

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr11740264

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Johnny Cash 78 éves lenne 2010.03.04. 23:06:39

Az elsőszámú country előadónak kikiáltott művész ma lenne 78 éves, néhány napja jelentették meg utolsó albumát posztumusz kiadásban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.02.26. 11:30:38

Korán ment el, az az igazság. Egy koncertet azért megnéznék tőle, ha most átgurulna a buszával.

Lamond 2010.02.26. 15:19:10

Isten éltessen Johnny. Ha már úgy is hívő voltál. Rendkívüli hatású zenész. Minden korosztály számára korlátlan mennyiségben. Kösz a posztot B-oldal!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása