Bréking: Új Jimi Hendrix-klip

Bréking: Új Jimi Hendrix-klip

Tegnap jelent meg világszerte Jimi Hendrix "Valleys of Neptune" című ÚJ albuma, mely eddig kiadatlan, vagy olyan dalokat tartalmaz, melyeket eddig más formában lehetett csak hallani. A korongon a 12 dal között például helyett kapott a Cream együttes "Sunshine of your love" című legendás dalának feldolgozása is.

Az új albumhoz persze klip is dukál, melynek köszönhetően a Bleeding Heart című dal idézi meg Jimi szellemét. Mi és az örökösök (a Zámbó család teljes kizárásával!) úgy döntöttünk, hogy Jimi nótája hét dalának is kiváló!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr691826783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.03.10. 08:48:02

Köszi! Isten és az örökösök éltessék Jimit! Hallgattam pár ilyen poszthumusz lemezt tőle, és tényleg igényes CD-k, amiket a nyilvánvaló anyagi haszon ellenére (?) is jó, hogy kiadnak.

Illés Béla 2010.03.10. 11:14:44

Nagyon örülök hogy megismerhettem egy "új"dalt tőle,ami nagyon jó lett. :)

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.03.10. 16:33:49

Ez tényleg fasza nóta. Csodálatos hangja van a gitárjának :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása