Taylor & Taylor

Taylor & Taylor

Szólólemezt ad ki a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins! A lemezen - a hírek szerint - feltűnik Dave Grohl, valamint a két példakép, Brian May és Roger Taylor is. A lemez áprilisban már a boltokban lesz.

Ezen felül a 2 Taylor ÁLLÍTÓLAG ősszel közös turnéra megy, melyet megerősített a Queen dobosával folytatott Q&A is, ahol a jó öreg Roger kikotyogta, a közös koncertekre idén októberben kerül majd sor, ahol is szóló dalok és (mily meglepő) Queen klasszikusok, valamint közös dobszóló várható.

Az alábbi videón pedig az is kiderül, milyen az, amikor híres rocksztár leszel, felléphetsz gyermekkori kedvenceiddel, majd még azt is elhiszed, hogy énekelni is tudsz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr561867528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pobeda 2010.03.26. 19:24:57

Azért a két öreg élvezte. :))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása