B-oldal és társai a Facebook-on

B-oldal és társai a Facebook-on

Ha minden igaz, már pusztába kiálthatjuk, hogy "This is Spartaaaa" és 300 főt számlál a B-oldal Facebook oldala! Aki ott is "látogat" minket, az tudja, hogy 1-1 zenével kapcsolatos hírt, vagy pillanatnyi hangulatot ott is megosztunk a nagyérdeművel.

A kulisszák mögött a B-oldal szerkesztősége (néha túlvállalva magát) pár másik blogra is ír (főleg nosferato...), melyet főleg barátaink üzemeltetnek.

Nézzük, kikre is gondolunk:

Bünti blog esküdtszékének stabil tagjai már bizonyára tapasztalhatták, hogy a "webkettesség" jegyében aktívan zizegünk a Bünti blog Facebook oldalán. Itt napi rendszerességgel dobunk fel könnyedebb, vidámabb, rövidebb témákat, amelyekről talán nem érdemes posztot írni a blogra, ugyanakkor vétek lenne szó nélkül elmenni mellettük.  Annak érdekében, hogy régebbi posztok se merüljenek feledésbe, néhány "klasszikus mű" esszenciájából kvízt készítettünk. Az eddig elkészült két alkalmazás arra ad választ, hogy a "mozitahóság" és a "szaunaparasztság" milyen mértékben fertőzte meg a kedves felhasználót. Előkészületben a "Mennyire vagy faszirigy?" és a "Menzaproli vagy-e?" kérdéskört feszegető applikációk. :)

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy rengeteg büntetnivaló viselkedésmintát tapasztalunk a közlekedéssel (és elsősorban az autózással) kapcsolatban. Habár mindig igyekszünk kiemelni az adott témához kapcsolódó konstruktív kommentet, néhány helyről megkaptuk azt a kritikát, hogy demagógok vagyunk és csak fikázni tudunk. Ezen szeretnénk most változtatni, ezért elindítottuk a Bünti blog KRESZ oldalát a Facebookon. Itt olyan közlekedéshez kapcsolódó szabályokat elevenítünk fel / vitatunk meg, amelyek ismerete talán hozzájárulhat a közlekedési kultúra javulásához. 

Nem csak azt lehet észrevenni, amitől az agya lágyul meg, hanem azt is, amitől a szíve. A Pozitivitás blog a félig teli pohár, ahol a szépségkirálynők naivitásával a legkisebb apróságnak is tudunk örülni, mint pl. egy reggeli, vagy egy kijavított kátyú, valaki más sikere, egy új épület, egy jó film vagy rádióműsor, egy születésnap, vagy az, ha megtalálsz valami biszbaszt a lakásban, amit 2 hete keresel. Nem nagy dolgok, de ezektől érezheted jól magad.

Mikró a Burok blog gazdája. A legfiatalabb blogger: mínusz néhány hónapos. Azért kezdett blogolni, mert nem bírta nézni, hogy az anyja róla blogol, és hülyeségeket beszél. Tőle megtudhatod, milyen herézni egy ember belsejében, és közben tűrni, ahogy a kintről beszűrődő felnőtt hangok állatságokat hordanak össze. Vérmérsékletét tekintve Mikró a Bünti köldökzsinórjából kapja a hormonokat, kurva gyorsan felbassza magát. És neveletlen, hiszen még meg sem született. Egy állat.

A végére hagytuk a desszertet, mégiscsak nosferato Hétköznapi Helyesírás blogjának FB oldaláról van szó, úgyhogy ezt is ajánljuk megsasolásra. A rossz helyesírás is Büntiért kiált, ezért aki naponta szeretne csiszolni tudásán, az ne habozzon csatlakozni a Golden blog helyezett oldal rajongóihoz!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr311962981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása