A-HA bennfentes infó: várható setlist

A-HA bennfentes infó: várható setlist

Alig egy hetünk maradt a norvég A-HA 14-én a Sportarénában megtartandó búcsúkoncertje előtt és a birtokomba jutott egy setlist, mely a budapesti fellépés tervezett programját tartalmazza. Nem végleges, így biztosra nem mehetünk, de annyi látszik, hogy bő 2 órás koncert lesz, amibe minden slágert igyekeztek beletenni.

Mindjárt kezdésnek 2 dallal is indítanak a legújabb 2009-es Foot of the Mountain lemezükről, aztán kis lazulás következik, időt hagyva az ellazulásra, majd a Move to Memphis-nél kapcsolnak egy sebességfokozattal feljebb. Ahogy nézem folyamatosan feszesebb ritmusú számok is jönnek, én például nagyon várom a kilencedik Stay On These Roads-ot. Kíváncsi vagyok a Scoundrel Day-re is, ami a távoli 1986-ban egyáltalán nem fogott meg, de ha valóban jó szám, ennyi idő után már meg fogom szeretni. A vége nagyon ütős lesz és biztos vagyok benne, aki ott lesz, sokáig nem felejti el az utolsó négy számot. Populárisabb lélek lévén a Take On Me az, ami számomra fel fogja tenni a koronát a koncertre. Már ha minden eszerint a setlist szerint lesz, amit nagyon remélek.

1. Foot Of The Mountain
2. The Bandstand
3. Analogue
4. Forever Not Yours
5. Minor Earth Major Sky
6. Summer Moved On
7. Move to Memphis
8. The Blood That Moves The Body
9. Stay On These Roads
10. The Living Daylight
11. Scoundrel Day
12. The Swing Of Things
13. And You Tell Me
14. Early Morning
15. We're Looking for the Whales
16. Manhattan Skyline
17. I've Been Losing You
18. Cry Wolf

Ráadás:
19. Hunting High And Low
20. The Sun Always Shines On T.V.
21. Take On Me

[A cikk szerzője: dinnye]

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr942136670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Treeger 2010.07.14. 10:30:08

Crying in the raint nem fogják játszani? (nem mintha szeretném)
1. lemez 3 száma a záró, akkor tényleg búcsúra vették

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása