Sixteen F**king Years Of G-Stone Recordings

Sixteen F**king Years Of G-Stone Recordings

Ahogy mondtam, az idei VOLT-on a Kruder & Dorfmeister duo nyűgözött le legjobban, így nem véletlen, hogy nagy bizalommal vettem elő a korábban (legálisan!) ingyen letöltött Sixteen F**king Years Of G-Stone Recordings című albumot, mely a G-Stone lemezkiadó dupla albumba öntött koronázási ceremóniája, hiszen a 13 új dal mellett 12 klasszikust is tartalmaz.

Ha hisztek egy gitárcentrikus rockernek - aki egyre inkább elmélyül az elektronika bugyraiban, de ebben a műfajban nyilván nem 100%-ban hiteles - ez egy szenzációs korong. Nem fogok úgy tenni, mint egy hardcore rajongó, aki "már ott volt a kezdeteknél", de igenis hangos szóval szólalok fel és kardoskodok a lemez megismerése mellett mindenkinél, aki egy kicsit is elkalandozna az elektronika és a downtempo világában.

Nem is rézandráskodom tovább, egyszerűen füllhallgató fel, munkahelyi bólogatás, koncertfényekre emlékezés, Excel táblákban buherálás. Fájt a meetingre menetel tegnap, fájt, hogy le kellett venni a fülhallgatót... Na, ez egy ilyen album.

Az alábbi videó pedig önmagában megér egy misét.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr12162015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.20. 10:39:23

hehe, a frí danlóding az már megszűnt ma már. :D
Kruder és Dorfmeisterék amúgy tényleg jók, őket (meg ilyen Ninja Cuts-os dolgokat) még én is meghallgatok olykor, pedig a nettó elektronikával a világból ki lehet zavarni.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása