Legfurcsább rider EVÖR

Legfurcsább rider EVÖR

Minden zenekarnak nagyon fontos a komfortfokozat, melynek érdekében a legkülönfélébb ridereket fogalmazzák meg, idióta promótereik és a rendezvény szervezői számára. Ki nagyképűen, ki megszeppenve, de mindig van valami elmebeteg hülyeség, mellyel a szervezőket a plafonra lehet ugrasztani.

Egyik klasszikus a Van Halen zenekar húzása, akik kiválogatott M&M cukorkákat kértek, de úgy hogy, ne legyen köztük barna. Kérhettek volna csak piros gumimacit is, vagy pisztácia fagylaltot Terence Hill-módra, esetleg Burda magazinból sálat kötő Yoko Ono-t, avagy ugyanazon napon született kurvákat. Moby például konditermet kért a színfalak mögé, majd nagyot röhögött, mikor a tavalyi BS szervezők ezt is teljesítették neki...

Mi sem vesszük most komolyan magunkat és ennek érdekében leközöljük a B-oldal álomzenekarának (Freddie Mercury, Jimi Hendrix, Mike Portnoy, Flea, Richard Wright) riderét!


Legfurcsább rider EVÖR:

  • Egy darab élő (és egyben vitális), törpe Cliff Richard! (Merchandise shopban törpe plüss-Cliff Richard, Cliff Richard-bögre és -kulcstartó legyen kapható!)
  • 4-5 bokán viselhető GPS-es jelkövetőt, arra az esetre, ha a zenekar tagjai a nagy tivornyában, vagy  a fergeteges koncert keretén belül eltűnnének (mint Paul Gascoigne az Iron Maiden mellől a Szigeten).
  • Egy fokozattal kevésbé híres zenekar szórakoztassa őket a backstage-ben! Ez olyan zenekar legyen, akik náluk "kisebbek", DE már akkorák, hogy azok is egy zenekart kérhetnek, nyilván egy náluk kisebbet. Ekkor már mindegyiknek külön öltöző is kell, de egyre kisebb, hogy éreztessük a zenekari méreteket). Így kialakulhat, hogy az egyik zenekar fellépő is és rider kellék is, egy másik zenekar számára. Tulajdonképpen így születik meg a rider fesztivál, avagy ez az ún. matrioska baba-rider.
  • Mivel a B-oldal álomzenekarának 60%-a már csak az égben zenél (így nehezen is érnek oda a Dembinszky utcába, próbára), szeretnék vendégül látni a színfalak mögött Dennis Hoppert mint Easy Ridert.
  • A riderfesztivá keretén belül  fellépő egyik zenekarnak ne teljesítsék a riderét, különben ők nem jönnek el a koncertre.
  • Van Halen zenekar példáját követve 10.000 pilótakeksz széttépve, de úgy, hogy a középső kakaós rész csak a felső részhez ragadhat, nem ám az alsóhoz. (Teddy KGB-rider!)
  • Az öltöző egyik sarkában a Holland Nagykövetség vegyen birtokba 6 négyzetmétert és nyisson egy kis nederlandisztika tanszéket, legális drogfogyasztás céljából.
  • 1 WINONA RYDER!

Ti mit kérnétek?

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr951088283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.07.21. 08:28:01

"a Van Halen zenekar húzása, akik kiválogatott M&M cukorkákat kértek"

Tegyük, hozzá: azért, hogy teszteljék, el lett-e olvasva rendesen a szerződés a másik fél részéről. Én azt kérném, hogy az adott ország közjogi méltóságai hűsítsenek pávatollakból készült legyezőkkel.

rettentó 2010.07.21. 08:29:06

Klasszikus jelenet a Spinal Tapből, amikor a szendvicsről fél centivel lelóg a felvágott, és állítólag kukac van az olivabogyóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.07.21. 18:27:04

@Én vagyok az apád: Valaki halálhírét keltettük :)) elnézést. javítom :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása