Bin-Jip és a Babám az A38-on

Bin-Jip és a Babám az A38-on

Miután a szememet már szárazra könnyeztem a fesztiválszezon végéhez közeledve, így az A38 hajón megrendezett Újbuda Jazz Fesztivált, annak is a szombati programját ajánlom figyelmetekbe. Bin-Jip és Babám zenekar a Hajón!

Mivel Harcsa Vera bandájáról a szigetes élmények között már áradoztam, most minden rekflektort a Babámra irányítom. A magyar dubstep, soul, nu jazz formációt Kása Juli (ex-Anima Sond System énekesnő hoppá) 2010 elején újraszervezte, majd márciusban bemutatta a budapesti Fáklya Klubban. A sikeres koncertet egy Pécsen elnyert Fringe-díj követte, majd a zenekar elnyerte a Pankkk által levezényelt Zene Ünnepe pályázatot is, így Varsóban egyedüliként képviselhették Magyarországot a Fete de la Musique napján. A nyár a sikeres bulik mellett az új zenei hangzás megfogalmazásáról szólt, melynek prezentációjára kíváló alkalom a Bin-Jip-pel való közös fellépés az A38-on.

2011-es albumban reménykedve ajánlom figyelmetekbe a zenekart, valamint a Kása Julival készült interjút, melyet az A38 honlapján olvashatjátok el!

UPDATE: a koncerten már kapható lesz a Bin-Jip első albuma, mely "Enter" néven hamarosan hivatalosan is megjelenik.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr552262954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

progvog 2010.09.03. 18:28:17

off egy picit, de az a38-on fellép omar rodriguez-lopez is!
a b-oldal.blog.hu szempontjából azért is érdekes a dolog, mert a bemutató szövegük az itteni omar lemezkritika kivonatolt verziója, úgyhogy most nem tudom, tényleg azzal a kísérőzenekarral lép fel, akiket ott írnak, vagy csak egyszerűen ellopták a cikket innen (ami amúgy az első magyar nyelvű találat az úriember nevére), vagy ti engedtétek meg, vagy most mi? nagyon szeretném tudni, kikkel lép fel, lécci válaszoljatok :D

Rálf atya 2010.09.03. 22:03:42

@progvog:
Azt a cikket egy vendégszerző írta, lehet, hogy ő tud róla, tőle engedélyt kértek, tőlünk senki.
Esélyes, hogy az a banda fogja kísérni, mert a myspace oldalán is szinte az a banda van, de ki tudja, lehet, hogy addig őket is lecseréli. Ha már csak Juant elhozza, azzal is fokozni fogja annak a párszáz embernek az élvezetét, aki ott lesz. Én tuti.
Amíg Interstellar Overdrive kollega Freddie Mercury halálának évfordulójával lesz elfoglalva, mi veszünk egy kis leckét zenélésből.

progvog 2010.09.04. 15:46:29

@Rálf atya: Juant én is imádom, ő biztosan el is jön, mert mindkét zenekar tagja, így ami engem igazán izgat, hogy Cedric eljön-e, a cryptomnesiás zenekarnak ő is tagja, de annak, amivel Omar általában turnézik, sajnos nem :[

Rálf atya 2010.09.04. 22:21:04

@progvog: nekem is ez az érzésem....

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása