Kezdődik az őszi Random Trip szezon

Kezdődik az őszi Random Trip szezon

2010.09.21. | Horváth Oszkár

Ahogy tavaly szeptemberben is felhívtam rá a figyelmet, idén is szólok: mostantól keddenként improvizatív, állandóan változó összeállításban Random Trip minden kedden az Instantban.

A villámtempóban elszálló nyáriszünet után újra bekapcsolják a rakétákat, hogy hétről hétre, minden kedden, újabb és újabb nemlétező formációkkal áldozzunk a szabad örömzenélés oltárán! Ezúttal a nyitóbulin, egy borzalmasan komoly funkrock-energiabombát terveznek, hogy meghálálják az Instant nyári felújítási munkálatait. Ebből már sejthető nagyjából az elmúlt évadok tükrében, hogy kikkel is készülnek, részletek a RandomTrip.hu-n várhatók.

Ahogy Overdrive 10 találó megfigylése is jelzi, mely szerint vége a fesztiválszezonnak, bizony el kell kezdeni a benti bulikat, amire a Random Trip az élőzene kedvelőinek elég korrekt "bekezdés". És egy kis fény: a bulik továbbra is INGYENESEK!

A B-oldal.tv-vel tavaly novemberben készítettünk egy klipet a Random Tripről, ezzel adnék egy kis ízt, de igazából meg kell kóstolni:

Random Trip from b-oldal.tv on Vimeo.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr232292889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsefi 2010.09.21. 21:54:58

az előző szezon utolsó kettőjén voltam, abszolút megérte! Köszi b-oldal :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.22. 00:54:57

@dzsefi: hát, köszi, dzsefi! És köszönöm, Testmester! :D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása