Axl Rose legújabb bedurcázása

Axl Rose legújabb bedurcázása

Jaj, ez annyira szép. Axl Rose, a rock'n'roll durcás kisfiúja, végleg elsüllyedt a szememben. A valamiért fonott hajú Axl ismét bedurcázott, mert pár hete 1-2 feldühödt ír rajongó palackot dobott a színpadra, mindezt az együttes komfortzónán kívüli késésének köszönhetően. Axl intett, a zenekar levonult és már csak akkor lehetett visszaimádkozni őket a munkahelyükre, miután - állítólag - szinte kiürült a terem.

Jaj, jaj, Axl, megint mindenki csúnyarossz, nem igaz? Vinnyognál inkább a Pulikutya mellett, de te ehelyett napról-napra jobban megalázod magad...Valamelyik fórumban azt olvastam, hogy Axl akkor járt volna a "legjobban", ha 1993-ban mondjuk repülőgép szerencsétlenség áldozata lett volna. Nyilván nem kívánom a halálát, de ez lett volna az esély arra, hogy legenda legyen. Így meg mi lett? Önmaga karikatúrája, befont hajjal.

Olvasnivaló még Ekszülről:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr692275765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.26. 10:33:17

A végén miért jön vissza játszani 20 embernek, ha még ezrek volnának kíváncsiak rá? És miért azokkal kúr ki, akik még hajlandóak élőben megnézni és szeretik? Mocsok egy féreg, ezt kellett volna kapja itthon is, nagyon szép fákjúzások vannak, teljesen egyetértek. A profi rocksztár :00-ra végződő időpontban is profi rocksztár, nemcsak másfél órával utána.

Egyébként konkrét tanácsom van a formaidőzítéssel kapcsolatban, mert én pl. tudom hogy az működik, ha délelőtt 11-től sörözöl és 20-kor küldöd rá az első rövidet. Nem tudom, kokainnal hogy kell jó versenyformában maradni, de próbálja meg legközelebb 2 órával előbb betolni az utolsó csíkot, hátha pont 9-re jön hangulatba, illetve tér magához. Ciki. Pedig még mindig kurva jól játszanak.

rettentó 2010.09.27. 08:52:08

Pont tegnap gondolkodtam egy "Top 5 rocksztár, akit szívesen orrbavágnék" listán, de békés ember vagyok és csak Liam Gallagher jutott eszembe :-)

altero 2010.09.27. 10:45:45

@Interstellar Overdrive: eléggé le vagy maradva, mert egyrészt ez valóban több hetes hír (és ha csak ezt kommentálnád, talán még igazad is lenne), de Axl a jelenlegi felállással jelenleg Európában turnézik teljes gőzzel, és 18-án Bécsben olyan koncertet adott, hogy mindenkinek a szája tátva maradt: Axl hangja és a hozzáállása is a 20 évvel ezelőttit idézte, és nem volt önmaga paródiája. Saját szememmel láttam, nehéz is volt felfogni a 4 évvel ezelőtti pesti blama után, de Axl ismét a régi volt, rohangált, jókedvű volt, kurvajól énekelt, és a bandát is elég jól rakta össze: DJ Ashba gitárjátékát figyelve a legősibb felállást imádó barátomnak sem volt hiányérzete Slash után.
Zágrábban ugyan nem voltam, de a beszámolók szerint ott is ugyanilyen jó formában játszott a GNR pénteken.
Befont haja meg már nincs 1-2 éve, ha gondolod küldök pár fotót bizonyítékul.
(hogy nem vagyok elvakult, bizonyítja, hogy 4 éve az Arénában elég cefetül éreztem magam, botrányos és gyenge koncert volt)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása