Mi erre a magyarázat?

Mi erre a magyarázat?

Hosszú hónapokon keresztül nézegettem, ízlelgettem ezeket a képeket és még mindig nem tudom, hogy az én fake-jelzőberendezésem nem működik megfelelően, avagy ez az egész tényleg valóságos és a hátterével kapcsolatban nem tudok valamit. Gondolkodásra bocsátom.

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr1002272970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alvensson 2010.10.17. 08:34:18

Nem kamu, ha jól tudom sima egyszerű filmes kellék, emiatt van mindenhol ott. Sorozatjunkie-n már régóta külön "aktája' van "Az Újság"-nak. Érdemes átnézni elég vicces:
www.sorozatjunkie.hu/category/crossover/az-ujsag/

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.17. 10:31:16

@Alvensson: A sorozatjunkie összeállításából is látszik, hogy nem mindig ugyanarról a komplett újságról van szó, hanem legtöbbször a mosolygó csaj fényképe a közös pont. Az ok szerintem banális és pofonegyszerű: igen, ez egy filmes kellék, de ami a lényeg, hogy ezeknél a produkcióknál ugyanaz a cég volt a kellékek legyártásával és beszerzésével megbízva. Annak a cégnek számítógépében vannak ezek a betördelt hasábok, amiket aztán az egyik kellékes így tesz össze egy kellék-újsággá, a másik pedig úgy. Nyilván azért van több helyen mégis ugyanaz a "szám", mert minden produkcióra mégse nyomtatnak le egy vadonatúj kiadást. Néha áttördelik, ne legyen mégse mindig ugyanaz, hála többek között az ilyen éles szemű nézőknek, akik minden szirszart kiszúrnak (kíváncsi vagyok azonban, magát a filmet LÁTJÁK-E?).

Hogy miért nem egy létező valódi újság szerepel ezekben a filmekben? Az részben elég aggályos termék-elhelyezés lenne, hiszen az újság is egy márka, egy termék, másrészt egyéb jogi (személyiségjogi, reklámjogi, stb.) problémákat is felvetne. Egyszerűbb kreálni egy kamuújságot, és nem kell ügyvédeket ezért is fizetni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.17. 10:32:25

@pobeda: Sokkal-sokkal többet sprórolnak ezzel..:) Egy menő ügyvéd óradíja minimum 100 dollár.

rettentó 2010.10.18. 08:07:31

Köszi! Imádom az ilyen triviákat, amiket egyesek csak egy "ahá"-val nyugtáznak :-)

rettentó 2010.10.18. 08:08:22

Illetve a trivia a töbesszám, szóval maradjunk az érdekesség szónál.

pobeda 2010.10.18. 15:51:08

@efes:
Off: id. Bárándy szerint itthon is 200 dollár a menő ügyvéd óradíja. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása