Ismét vendégszerzőket keresünk!

Ismét vendégszerzőket keresünk!

Na, legyen most az, hogy ismét a pusztába kiáltom: vendégszerzők jelentkezését várjuk! Egyfelől azért, hogy a zongoracipelésben segítsetek. Másfelől azért, mert egyszerre csak egy helyen tudunk lenni, így nagyon sok élményt bármennyire is fáj, mi sem tudunk megélni. Sőt, elég könnyen levezethető, hogy így nem is tudjuk továbbadni felétek eme élményeket... Eközben elkezdődött a fesztiválszezon, mindenhol programok, mi pedig csak azok töredékén tudunk részt venni. Pedig nekem még kölköm sincs. (Tudtommal.)

Nem is akarom tovább húzni ezt a kis B-oldal közhírré tétetiket, így még egyszer elmotyogom: aki úgy érzi, hogy élményeit (mely lehet film, koncert, album, nosztalgia, vagy valamilyen jelenség a zenei-filmes palettán) szeretné megosztani velünk, a B-oldal közösséggel, az olvasókkal, küldje írását az overdrive@b-oldal.hu email címre.

A casting első szabálya: az írás szívből jöjjön, hiszen továbbra sem PR anyagokat akarunk közvetíteni. A második szabály a jó helyesírás, a harmadik pedig a jog, miszerint bármit elutasíthatunk, ha úgy érezzük, nem illik bele a B-oldal életérzésbe. De hogy ne negatív érzettel fejezzem be eme felhívást, inkább buzdítani szeretnélek titeket a kitárulkozásra!

Előre is köszi, azt is, ha "csak" olvastok.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr223014345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása