Mocorog az RHCP

Mocorog az RHCP

Miután nagyjából kiderült, hogy az összes európai turnéidőpont pusztába lett kiáltva, a budapesti helyszínben reménykedők szomorkodhatnak, a bécsi jegyet birtoklók kincse pedig felértékelődött.

Az új album első daláról én is okoskodtam már, de talán a új daloknál is jobban várom, hogyan tér vissza a színpadra a zenekar. A napokban két "bemelegítő" titkos koncertet adtak Nevadában (állítólag lesz még!), melyekről nem is olyan rossz minőségű felvételek már kikerültek az Internetre. A setlist.fm oldalon fenn is van mindkettő koncert setlist-je, én direkt a "régi" dalokról ágyaztam be videókat, legyen összehasonlítási alap. Minden a legnagyobb rendben!

A turné augusztus 9-én, Hong Kong-ban veszi kezdetét. Onnantól élesben. Apa, kezdődik!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr563114636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atika85 · http://funkyforum.hu 2011.08.01. 16:57:30

A Californication/Don't Forget Me kibaszott jól szól, Josh egy zseni. Az új számokat meg bűnt ilyen minőségben hallgatni :D
Tegnap egyébként volt mégegy: funkyforum.hu/2011/08/01/2011-julius-31-troubadour/

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2011.08.01. 17:51:47

@atika85: köszi! Az új dalokat én nem hallgattam meg...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása