Szavazz a Hetedik Sorra a Golden Blog versenyen!

Szavazz a Hetedik Sorra a Golden Blog versenyen!

Senki nem mondhatja, hogy összeszedett és átgondolt stratégiával készültünk a 2011-es Golden Blog versenyre. 2009-ben ránk szakadt a világsiker, ugyebár 11. helyezettek lettünk a mainstream kategóriában, tavaly pedig le se szartak minket és valószínűleg ez idén is így lesz, bár most talán helyünkre kerültünk, hiszen a Kult-Szórakozás kategóriában álltunk csatasorba. (Szüleink szavaztak ránk, azt azért köszi!)

A dicső halált választva, összegyűrt ünneplőruhában azt mondom: szavazzatok "A hetedik sor közepe" oldalra, ami egy nagyon jó kis filmes oldal! (Lásd: http://hetediksor.hu)

Nagyon köszi! Mi pedig megyünk tovább és eleget teszünk egy hozzánk érkezett kérésnek és küldjük az alábbi dalt a következő üzenet társaságában: "Rácz Kristófnénak Rakamazra a parókia felújításának 9. évfordulójára élettársától, Ferenctől és a presszós lányoktól."

(Vagy ha mégis úgy érzitek, hogy minket tiszteltek meg, akkor szavazzatok ránk, de DURVÁN!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr513161319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása