Lemezborítók feldolgozásai

Lemezborítók feldolgozásai

Majdnem elkiabáltam, hogy melyik a legjobb oldal az Interneten. Azt már korábban is hangoztattam, hogy az Awesome People Hanging Out Together egy kurvajó oldal, ellenben itt egy másik, amit régóta jegelek a vázlataim között.

Én még azon kevesek egyike vagyok, akiket érdekel, hogy milyen egy lemezborító, sőt, az is, hogy miért olyan, mi volt a koncepció, mi van a belső bookletben, kinek köszöni meg a zenekar a "thanks to" részben a segítséget, támogatást. Éppen ezért örömmel kezdtem el böngészni az http://www.amiright.com oldalt, ahol számtalan klasszikus albumborító "feldolgozását", avagy vicces paródiáját lehet megtalálni. 

Lásd: Queen - II, Beatles - Abbey Road, Pink Floyd - Dark Side of the Moon, Nirvana - Nevermind, The Velvet Underground & Nico és a többi és a többi. Tessék böngészni!

A Hoolingans lopását mondjuk nem találom...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr782273064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lost Z 2011.08.22. 10:45:08

A Huligensznél nagy hagyománya van a borítólopásnak, a 2005-ös lemezük a Guns AFD-jét koppintja erősen:
www.fov-nemet.sulinet.hu/csoportweblapok/9b1/ka_ob/hooligans.htm

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása