Számítógépes komolyzene

Számítógépes komolyzene

Még a Hetedik Sor Facebook oldaláról archiváltam az alábbi videót, mely - ha jók az információim - egy Journey nevű játék zenéjének felvételeit mutatja.

Jó hangulatot teremt, na de azért nem egy Giana Sisters. :)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr183557012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2012.01.18. 00:34:56

(és miért lenne ez a zene számítógépes?...)

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2012.01.18. 11:27:30

@Interstellar Overdrive: óó... és ha egy akciófilm toronyházakat mutató része alatt van, akkor "toronyházas zene"? ha meg egy természetfilm sivatagi képe alatt, akkor "sivatagos zene"?... :-) Azzal súlyosbítva, hogy a számítógép sokszor és sokaknak tényleges zeneszerzési eszköz, ezért szerintem 10-ből minimum 9 olvasó a "számítógépes zenét" nem máshogy, mint "számítógéppel készült zene"-ként értelmezni. Na mindegy, csak meglepődtem. :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása