Deadbeat - Drawn and Quartered

Deadbeat - Drawn and Quartered

Köszönöm, hogy ezt az albumot megismerhettem! Nem rossz felütés egy ajánlóhoz, nem igaz? Nem tudom, hogy ki az a Deadbeat, jelent-e már meg egyéb albumuk korábban, nem tudom, hogy merre jár(nak?) a világban, de a Drawn and Quartered című albumával, illetve pontosabban annak minden hangjával nekem nagyot adott.

Hajlamos vagyok túlságosan is rácsúszni egy-egy dologra, és tudom, itt is erről van szó, de erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy terjesszem az igét, hiszen én is fertőzés útján kaptam el. Hogy ne lehessen lustaságra és egyéb bénázásra fogni, miért nem szerzitek meg az albumot, ezért idevágom az egészet. Nem csak az elektronikus zene kedvelőinek! Fülessel!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr714068877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2012.02.10. 12:15:32

Nekem is a telón van, ez az, amire nagyon kéne menni teljesen fogalmatlanul lépegetni és toporogni egy helyben, és ÁLLVA FEKÜDNI basszájba, annyira jó zene.

Eleve állva feküdni, a közönségben állva, ez trademark, most alkottam. Ezt kéne. És erre a zenére. Jönnek ezek a szemétládák valamire idén, vagy feljelentsük őket? Google-t pörgetem, még nem nagyon érzi.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2012.02.10. 12:23:36

@nosferato: Szinte semmi érdemlegeset nem találok velük (eleve többen lehetnek?) kapcsolatban. Nagyon kéne hogy jöjjenek.

rúka 2012.05.19. 20:53:53

Deadbeat jön ozorára idén!
Fasza lemez! (a többi is amúgy!)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása