B-oldal fesztiválajánló: mindjárt itt a Campus fesztivál

B-oldal fesztiválajánló: mindjárt itt a Campus fesztivál

Túl vagyunk a VOLT-on és a BS-en, de még nincs itt a fesztiváldepresszió ideje. Előttünk van még a nyár fele, ráadásul szinte minden hétvégére jut egy fesztivál. Most a debreceni Nagyerdőben július 25-29 között tartandó Campus fesztivált szeretném ajánlani, melyről - talán indokolatlanul is - kevés szó esik.

A pop és a rock mellett a világzene, a dzsessz és az elektronikus műfajok képviselői egyaránt fellépnek a debreceni Nagyerdőn. A külföldiek közül koncertet ad a klasszikus  motívumokkal tűzdelt heavy metalt játszó Apocalyptica, a folkzenét elektronikus tánczenével elegyítő brazil-amerikai-cseh csapat, a N.O.H.A., a Real McKenzies, a brit Friction & Linguistics, a szintén brit Matrix & Futurebound, valamint az ausztrál Shockone is. A fesztiválon a hazai könnyűzene élvonala is képviselteti magát, játszik többek között az új felállású Tankcsapda, a Quimby, Sena (Irie Maffia), a Péterfy Bori & Love Band, a Bëlga, a Magna Cum Laude, és első alkalommal lesz a fesztivál vendége Palya Bea. A kisebb bandák közül kiemelném a ZUP, a Tea Road, vagy a Grand Mexican Warlock koncertjét, érdemes őket is megtekinteni.

A fesztiválon a zenei programok mellett nagy hangsúlyt kapnak egyéb művészeti ágak is. A fesztivál egyfajta szimbóluma a kuriózumnak tekinthető víztorony, amelynek a tövében felállított pódiumon a kultúráé lesz a főszerep: dumaszínház, népzene, világzene, dzsessz, színházi produkciók és filmvetítések színesítik a programot.

Human joystick.jpg


A fesztivál látogatói az egész fesztivál területén élvezhetik a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot, mindenki lecsúszhat a Telekom magenta csúszdáján. Ahogy a VOLT látogatói már tapasztalhatták, a koncertek közti szünetekre egy interaktív, közösségi játékkal is készül a Telekom. A feltartott mobilokat érzékelő kamera irányítja majd a játékot, és mozgatja a kivetítőkön megjelenő elemeket, azaz a közönség élő joystickként működhet. Szóval a móka folytatódik, irány a Nagyerdő!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr534664899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása