Végleg vége a Realistic Crew-nak

Végleg vége a Realistic Crew-nak

"A Realistic Crew nem készít több lemezt és nem koncertezik többet." A napokban ez a hír jelent meg a csapat Facebook oldalán. Bevallom, nem vagyok meglepve, hiszen a csapat - 10 éves működése ellenére - folyamatosan működési problémákkal küzdött, hiába jelentek meg (szerintem) jó lemezeik, nem volt stabil koncertmenetrendjük sem. Énekesnők jöttek-mentek, párszor sikerült az újjászületés, mindig örültünk, mikor a csapat bejelentette, hogy "ismét lesz egy koncert", aztán az utóbbi időben végleg eltűntek.

A Freedom Eats the Soul című albumuk szerintem végig zseniális és a Blind Musician sem sikerült rosszul, sőt. A csapatot én a Berger Dalma korszakban ismertem meg, és rögvest magával ragadott a csapat "sötét bája", MC Zeek stílusa és persze az élő zenekarral előadott elektronikus ügyek minősége.

Sajnálom, hogy vége, bár úgy hírlik jön az új felállás, új névvel, új anyaggal. Remélem az RC időszakból tanultak és nem követik el még egyszer ugyanazokat a hibákat és hosszú távon számolhatunk majd az új bandával.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr474743383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HgGina 2012.09.01. 21:17:55

Borzalmas. Ugyanakkor az elejét egyértelműen a Colosseum II Electric Savage albumáról lopták. A hangszerelés és a dallam is ugyanaz.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása