Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
TOP5 Chloë Sevigny-jelenet EVÖR (18+)

TOP5 Chloë Sevigny-jelenet EVÖR (18+)

chloe-sevigny-uniqlo-1.jpgKi a franc az a Chloë Sevigny? Lehet nem mindenki ismeri, vagy nem mindenkinek ugrik be, miszerint Cloë az egyik legbevállalósabb, legőrültebb csaj jelenleg a filmiparban. Hogy miért? Az alábbi 5+1 jelenet talán elég magyarázat lesz a kétkedőknek.  Előbb nézzünk egy gyors önéletrajzot. 

Cloë a 17. századi francia Sevigny márki leszármazottja (arisztokrata duplapont az e betűn, pff), pályafutását modellként kezdte, majd szerepelt híres botrányfilmekben (Kölykök, Gummo, Barna nyuszi), Oscar-díj jelölést kapott A fiúk nem sírnak című filmben nyújtott alakításáért, még Lars von Trier is beválogatta a Dogville csapatában, ennek ellenére a rendezők mégsem írtak kifejezetten köré egy filmet sem. Chloë megmaradt a néha titokzatos, néha botrányos, de leginkább fura mellékszerepeknél. Barátjának tudhatta Harmony Korine-t, valamint Vincent Gallo-t, melyből utóbbi nem nyert megerősítést, de az alábbi 5 jelenetben e kapcsolatra még visszatérünk.

Magam sem tudom hova tenni a hölgyet, sem külsőleg, sem színésznőileg, de ténykérdés, nem közömbös számomra. Szereplése mindig valamilyen meglepetést rejt, filmjei nem mondhatóak sablonosnak... Elég csak, ha az alábbi jeleneteket átlapozzuk, melyeket a hatás növelése érdekében kivételesen csökkenő számsorrendben mellékeltem.

TOP5 Chloë Sevigny-jelenet EVÖR:

5. Patrick Bateman szögbelövő pisztollyal nem lövi tarkón a díványon ülő Jean-t.

4. A fiúk nem sírnak című filmben a magát fiúnak képzelő (illetve lélekben azzá válni akaró) Hillary Swank barátnője. A leszbikus szerelemnek ha nem is seperc, de könnyen adja át magát Chloë karaktere.


Boys Don't Cry by Steve22Campbell

3. A Gummo önmagában egy nem gyengén beteg film, így csak egy "csábos" képet mellékelnék Cloë-ról mint az egyik tétova lélekről. (Ő legalább nem pálcázza a felkötött macskákat, mint a többiek.)

tumblr_lld2zlSUrK1qdkt7zo1_500.gif


2. Larry Clark Kölykök című filmjében "csak" megtudja, hogy AIDS fertőzött, bulik és tudatmódosító szereken keresztül keresi barátját, akinek spanja a buli végén megerőszakolja az öntudatlan lányt. Szívás.

1. A nagyon unalmas Brown Bunny című Vincent Gallo agymenésben teljes képernyőn láthatjuk, ahogy szájjal elégíti ki a főszereplőt. Bizony. A neten biztos elérhető egy videó e történelmi pillanatról, viszont mi vagyunk olyan prűdek és tiszteljük a művésznőt annyira, hogy csak a film plakátját mellékeljük.

cannes.jpg

EXTRA: Végére pedig egy extra Chloë Sevigny-jelenet. A Hit & Miss tévéfilmsorozatban egy férfi testbe született nőt alakít a színésznő és hát... de inkább beszéljen az alábbi videó...

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr714849438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2012.10.16. 17:24:09

Nem egy átlagos prűd amerikai színésznő, az biztos, és nem csak mutogatni tudja magát, némi tehetség is szorult belé.

rockjano 2012.10.16. 19:38:49

Nagyon tehetséges szinésznő... a Boys don't cry-ban kifejezetten zseniális volt...

ixxorn · http://www.sgt.hu 2012.10.16. 20:01:19

Kedves poster,

A Big Love címú sorozat erősen kimaradt. Ő az egyik főszereplő, na abban sem kicsit érdekes.

check 2012.10.16. 20:23:58

Hogyan lehet ezekhez a filmekhez hozzájutni?

Hunor Levente 2012.10.16. 20:43:35

Az ominózus jelenettől függetlenül a Brown Bunny egy kegyetlenül vontatott, elbaszott film. A Gummo viszont alapmű.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2012.10.16. 21:21:29

@check: hát, leginkább torrent oldalakon keresgéld őket.

anyahajókabinajtóhajtogató 2012.10.16. 21:32:11

A kidsben láttam kezdeti szárnypróbálgatásait de már akkor nagyon bejött.

ügyfélszolgálatos 2012.10.16. 22:46:51

Szóval ide tűnt el Carl!!!

check 2012.10.16. 23:03:16

@Interstellar Overdrive: Abban nagyon nem vagyok otthon... :(

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása