Új Run Over Dogs klip

Új Run Over Dogs klip

A Run Over Dogs nevű fiatal magyar banda megosztotta velünk legfrissebb klipjét, mely az első, egy hónapos, 15 állomásos Európa-turnéjuk összefoglalója olyan nagyvárosokból, mint London, Párizs, Liverpool, Berlin, Bern, vagy Prága.

runn.jpg

A srácok szavaival narrálnám nektek a dalt, melyhez a turné dokumentáció készült: "A dal maga egy dél-nyugat Londonban kezdődő- és végződő éjszakáról szól, amint a Venn Street Records nevű zsúfolt szórakozóhelyről egy egészen furcsa útvonalon, részeg angol lányokban botladozva East Putney városrészbe érkeztünk. Bár a From the Venn Street to East Putney című szám már 2013-ban elkészült, és egy könnyed dalként szerepel az első lemezünkön, az idei 15 állomásos Európa-turnénk során úgy éreztük, megérdemelne egy klipet. A rengeteg videóból így nem csak egy több részes sorozat, de egy új, eddig nem látott jelenetekből álló videóklip is kikerekedett. Ezúton is szeretnénk megköszönni a közreműködést Nagy Balázsnak, aki hajlandó volt egy hónapot velünk összezárva eltölteni, és dokumentálni az első külföldi turnénkat!
A következő, 3-4 számos kislemezünk munkálatait júliusban tervezzük elkezdeni, úgyhogy szeptemberben egy tutira dögös anyaggal találkozhattok, és csak úgy, mint a tavalyi kislemez esetében, idén is egy nagyszabású videoklippel készülünk!"

Run Over Dogs - From the Venn Street to East Putney

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr726476179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása