Viszockij és Joey

Viszockij és Joey

Jeles a mai nap! Ki ne tudná, hogy miért? 1980. július 25-én, azaz ezen a napon hunyt el Vlagyimir Szemjonovics Viszockij, a legendás szovjet költő, színész, az utolsó bárdok egyike. Ellenben, kérem szépen, 1967-ben ugyanezen a napon kaptunk egy veszedelmes Matt LeBlanc-t, alias Joey-t.

Mi a hasonlóság a 2 színészben? Egyikük egyikük sem tagja az új Gunsnak (nem is ex-tagok!), bármelyikük nevét fordítod meg, nem kapod meg belőle a másik személy nevét és állítólag a fejszámolás sem (volt) az erősségük. Divat-jódlisok. Érdekesség: együtt jártak hollókat víz alatt repülni tanítani. Einhorn az Finkl! Finkl az Einhorn!

Dadaista rovatunkat olvashattátok.

 

Brian May: 62 | Bruce Lee emlékére

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr201267710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.25. 16:51:45

Köszönjük, hogy felnyitottad a szemünket ezen nem mindennapi véletlenek sorozatával! Viszockijt pedig évezredekig siratják majd a későbbiekben vízbe fulladt, úszni nem tudó hollók.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.07.25. 21:53:18

Hát ez nem volt semmi:) Előzmény: "A gazdád egy pancser, pahahancser:)"

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása