Berger Dalma újra a Realistic Crew-ban

Berger Dalma újra a Realistic Crew-ban

Mindamellett, hogy a Realistic Crew a lengyel Milloopa-val lép színpadra november 19-én, az A38 hajón, érdekes hír jutott tudomásunkra: Judie Jay és a Realistic Crew szeptember végén elvált egymástól, Berger Dalma pedig visszatért a zenekarba! Az együttes már a régi / új felállásban készül a december 10.-i MR2 Akusztik műsor felvételére.

Az illetékesektől próbáltuk megtudakolni, mi van a hirtelen váltás hátterében, kérdéseinkre a Realistic Crew-ból Krizsó válaszolt.

Ha jól hallottuk Judie Jay és a Realistic Crew szeptemberben búcsút intett egymásnak. Mi az oka Judie távozásának?
Krizsó: Jól hallottátok. Azt hiszem ezt tőle kéne megkérdezni miért, ugyanis az összes zenekarából kilépett, nem csak az RC-ből...

Judie távozásával ismét Berger Dalma lett a csapat énekese, aki a Realistic Crew-n kívül az Esclin Syndo-t és a Singas Project-et is futtatja. Milyen hatással lesz Dalma visszatérése a bandába, illetve milyen jövőbeli terveitek vannak, készül-e esetleg új album?

Krizsó: Reméljük igazán jó hatása lesz, sok minden átgondoltunk, hogy lesz másképp. Készül bizony az új album, de nem legyetek türelmetlenek, hiszen június 15.-én jelent meg az előző. Biztosnak mondható, hogy jövőre jön az új, a legforróbb eddig. Hogy "hogyhogy ilyen termékenyek vagyunk és nem szoktunk várni 3-4-5 éveket", arra hadd' válaszoljak a Csabi szavaival élve: "már rég megmondtuk, mi nem szórakozunk". :D

2009. év végén hol láthat titeket még a nagyközönség?
Krizsó: Legközelebbi fellépéseink: November 19. - A38, November 29. - Toldi Acoustic,  December 12. - A38.

Esclin Syndo interjú | Realistic Crew interjú

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr581532248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.11.18. 10:26:53

jobb lesz ez így mindenkinek. nem nagyon bírtam judiet.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.11.18. 13:22:12

Én nagyon bírom Judie hangját. Dalmát az Esclinben szerettem meg, a Realisticben inkább a rap számok vertek nálam gyökeret, de most majd meghallgatom úgy, hogy Dalmát már láttam másban is. Ha ilyen fluktuáció van a zenekarozásban, visszamegyek én is zenélni. Előbb a Bergendybe triangulumozni, aztán meglátjuk. ;)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása