Az ex-Suhancos új lemeze

Az ex-Suhancos új lemeze

Korábban hírt adtunk arról, hogy feloszlott a Suhancos és a két zenész útjai elváltak egymástól. Fanka ment balra, Szabó Balázs ment jobbra (vagy pont fordítva? :D) és persze nem haragszanak egymásra. 

Örülünk, hogy úgy tűnik, a zenei palettáról viszont nem tűnik el a két zenész, Szabó Balázs első önálló albuma például február 15-én jelenik meg, Megcsalogató címmel. A lemez 8 dalát a Soundcloudon már meg is lehet hallgatni... Aki pedig az élő varázsra vágyik, annak ott lesz február 25-én az A38-on megrendezésre kerülő lemezbemutató koncert, ahol a vendég a Zuboly zenekar lesz.
A megjelenő album bájdövéj dupla lemezes lesz, hiszen a második korongon egy werkfim (avagy filmnapló) szerepel, mely az album készítése közbeni pillanatokat örökíti meg.

Végül, nem is tudnám mással ajánlani e zenei csemegét nektek, mint a "főhős", Szabó Balázs szavaival: "Szabad elszállás a legszabadabban értelmezett népzene nevében igazi kiválóságokkal, ínyencségekkel, hiphoppal, hosszúfurulyával, rappel, dudával, mindennel, ami csak a teljes őrülethez kellhet."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr201742963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.10. 12:28:22

Nagyon jó, hogy van benne egy kis reggae hang. A hiphopot a werkfilmből nem nagyon érzem, inkább pop, rádióképes, és ez a "csak a papagáj hallotta meg" igazi Balázs-féle szófűzés. Definetli érdekel élőben.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása