Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Zenészek szexvideói (18+)

Zenészek szexvideói (18+)

2011.01.14. | Nekrológ

A két örök téma, Erósz és Thanatosz, avagy a szerelem és a halál közül mi Nekrológ blogosok az utóbbi mellett köteleztük el magunkat, azonban időnként átruccanunk az internet másik 99%-ra, mint tesszük ezt most is.

A sztárokról kiszivárogtatott szexvideókról az összeesküvés-elmélet hívők váltig állítják, hogy mindez egyféle gerillamarketing.

Nem fogy a lemezed, de nem akarsz egy valag pénzt költeni promóra, viszont nem bírja a szervezeted a mértéktelen alkoholos/drogos balhét? Szivárogtass ki egy házi szexvideót!

Sem ennek az állítólagos pop-rockmenedzseri bölcsességnek, sem az ominózus huncutkodós videóknak a valóságtartalmát nem vizsgáljuk, de íme egy csokor a kiszivárogtatott szexvideókból: 

1./ Jimi Hendrix

Hogy ne holmiféle szarral gurigázással kezdjünk, ki más érdemelhetné ki a pole positiont, mint a rock’n’roll nagy fekete istene? 2008-ban piacra került egy (állítólagos) házivideó, amin a néhai gitárkirály negyven évvel korábbi fénykorában, két fekete hajú fehér szépséggel örömködik. Még abban az esetben is, ha a jubileumi szexkazi kamu, akkor is érdemes a röpke egyperces trailert megnézni.

Megtudhatjuk, hogy istenadta tehetsége nem kizárólag a zenére korlátozódott és szemrevételezhetjük ama bizonyos altesti tehetség 1968. február 25-i állapotának gipszbe öntött mását. Hát, így első ránézésre, mondhatni, hogy ebben a műfajban is a kivételes technikai tudásával brillírozhatott, de a Mester laza, flegma kisugárzása priceless. Erre mondhatták már 1968-ban  is teljes joggal, hogy: Cool!

Klikk! (Ha elmúltál 18 éves, és munkahelyed/egyetemed/egyházad stb. etikai kódexe nem tiltja a felnőtt tartalmat.)

Szülői-nagyszülői hagyatékból előkerült, Radics Béláról készült hasonló tartlamú felvételeket szerkesztőségünk a legmagasabb áron vásárolja fel!

2./ Tommy Lee vs. Pamela Anderson

A műfaj klasszikusa, sajnos szerény technikai minőségben. Kivarrt testű Tommy Leeről kiderül, hogy amikor nem a Mötley Crüe-ben (vagy éppen máshol) a dobokat püföli, méretes kígyóját miként bűvölteti a kilencvenes évek piacvezető plasztikszimbólumával.

Klikk! (Ha elmúltál 18 éves, és munkahelyed/egyetemed/egyházad stb. etikai kódexe nem tiltja a felnőtt tartalmat. De ha már ráklikkeltél: 0.40-től elrettentő példa biztonságos közúti vezetésből) 

3./ Britney Spears

Ahhoz képest, hogy szüzességének a nászéjszakáig megőrzésével kezdte promózni könnyűzenei karrierjét az egykori tinisztár, viszonylag gyorsan eljutott a drogos-piás-idegszanatóriumos-családi botrányos sztárimidzsig, na meg eddig a videóig:

Klikk! (Ha elmúltál 18 éves, és munkahelyed/egyetemed/egyházad stb. etikai kódexe nem tiltja a felnőtt tartalmat.)

4./ Gene Simmons

Szegény rocksztárok sanyarú sorsa. Hogyan is kezdi a bemutatását ennek a többszörösen hátrányos helyzetű férfiúnak a Wikipedia?  "Magyar-zsidó származású amerikai zenész, basszusgitáros, a KISS együttes vezetője."

Klikk! (Ha elmúltál 18 éves, és munkahelyed/egyetemed/egyházad stb. etikai kódexe nem tiltja a felnőtt tartalmat. És ha már nézed, érdemes 0.50-nél meghallgatni az egyértelmű, tömör instrukciót. Érzékek iskolája középhaladóknak) 

5./ Severina Vučković

És, hogy ne csak a züllött nyugattal, hanem a fülledt kelettel is foglalkozzunk, íme horvát szomszédaink dögös énekesnőcijének a kalandja egy ifjútitán, bambaképű britpopfejű üzletember jachtján. A balkán elegáns válasza Csisztu Zsuzsára. Kivételesen a (zenei) klippet is érdemes megnézni, mert egy turbofolk nóta rossz nem lehet, ha egy lelkes, vállalható csaj énekli, és a szám így kezdődik: „Hogy szeretem a kamionok szagát! A sofőr-vendéglők hangulatát! A hormonok túltengését! Egy tonna férfit! Turbo az idény!” Az ivarművésznő fenit klipjétől a lenti még népszerűbb, elég így ráguglizni: „jebanje na brodu” (baszás a hajón), de mi most megkönnyítettük a dolgotok:

Klikk! (Ha elmúltál 18 éves, és munkahelyed/egyetemed/egyházad stb. etikai kódexe nem tiltja a felnőtt tartalmat.) 

6./ Nazril Irham (művésznevén: Ariel Peterpan)

Ha földrajzilag egészen a távol-keletig baktatunk ismeretterjesztő sorozatunk folytatása során, történetesen a legnépesebb muzulmán országig, Indonéziáig, akkor, hacsak párhuzamosan nem foglakoznak öngyilkos merénylő-tanácsadással is a rocker menedzsmentjében és tévedésből összekeverték az anyagokat, kizárt, hogy a szexvideóját szándékosan szivárogtatták ki. Szegény indonéz rocksztár(?) barátunkról ugyanis két intim felvétel is kiszivárgott, a régebbi és a későbbi barátnőjével a női főszerepekben. [A csatolt anyagok a Luna Maya-s felvételek, aki behatóbban szeretné tanulmányozni az ügyet, keresse ki a másikat – a szerk.] A hatályos indonéz törvények szerint mindezért akár 12 éves börtönbüntetéssel is sújthatják. Szóval Indonézia nem egy pornóbarát közeg. Persze nekik meg lehet, hogy az iszlám által megtűrt többnejűség apropóján a bigámia viszont megengedett, az indonéz büntetőjogban jártas olvasóink felvilágosítását szívesen fogadjuk.

Klikk! (Ha elmúltál 18 éves, és munkahelyed/egyetemed/egyházad stb. etikai kódexe nem tiltja a felnőtt tartalmat.)

És az ügy korhatármentes, Youtube-barát feldolgozása a beszédes nevű cumicumi.com honlapról:

 7./ George Michael

Kicsit más téma, ugyanis itt videókazi nem került nyilvánosságra, pusztán néhány paparazzi-felvétel tanúsítja, hogy a korábban hetero szexszimbólum George Michael egy férfitársával nem rendeltetésszerűen használt egy Los angelesi nyilvános illemhelyet, majd ezt követően kényszer-coming outolt a sztár. Rosszmájú olvasótársaink most eljátszhatnak azzal a gondolattal, hogy George Michael helyébe beleképzelik valamelyik hazai hetero szexszimbólum könyyűzenész-sztárt, aki meg mondjuk a Károly Kert vécéjében bukik le egy férfitársával. A bulvársajtó állócsillaga, a The Sun Magazin címszerkesztői természetesen hozták a formájukat. A botrány kipattanása után George Michael leghíresebb slágercímét, a még 1984-ben a Wham!-mel előadott Wake me up before you go-go-t az alkalomhoz illőre így ferdítették: „Zip me up before you go go”


 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr612580872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.01.13. 19:14:34

És egy még nagyobb baki. Generációs tévedés. A kisses Gene Simmons helyett tévedésből Fred Durstnak, a Limp Bizkit frontemberének a szexvideóját hoztuk le. Az érintettektől szíves elnézést kérünk, kárpótlásul mindkettőjüknek soron kívül lehozzuk az álhalálhírét.

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2011.01.14. 10:04:56

Ezeket ismertem. Ezek szerint túltájékoztattam magam a témában. :-)

mrs.starkey 2011.01.14. 10:24:25

severinaról ment egy ilyen vicc is horvátországban:
-oldozz fel ,atyám, mert vétkeztem!
-igen, seve, én is láttam a videót.

mrs.starkey 2011.01.14. 10:25:19

de szegény, ha tudná, h ennyi év után újra előszedik... :D:D

Styxx 2011.01.14. 16:59:24

Gene Simmonsról akkor nincs is kiszivárgott szexvideó?

vau · http://www.holdkomp.hu 2011.01.14. 17:36:24

Tommy Lee Jonesszal is kefelt a Pamela? :)

Coyote82 2011.01.14. 17:40:37

Tommy Lee JONES? Epic fail, B-oldal !!!

fénycsepp 2011.01.14. 17:40:55

elég gáz, hogy G. Bregovic hagyta, hogy fröccsöntöttszájú Severina elénekelje a számát. Ja amúgy ez nem turbofolt, csak egy kis cigánytrombita megspékelve egy kis ritmussal. A turbofolkennél sokkal orinetálisabb.

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.01.14. 17:57:25

@vau: @Coyote82:
Ööö, teszteltük az olvasókat, hogy mennyire figyelmesek, ez egy ilyen kamu-epic fail. Vagy mit is mondott Fellegi a desszert meg a Tokaji után, Ok. we fucked up:-)
@fénycsepp:
Turbofolk ez a javából, még Ceca is megnyalná mind a tíz ujját. Bregovic meg az egyik legnagyobb zeneipari kurva, a szó Ice-T-i értelmében, ezt a számot meg nagyjából egy Severina-típusú karakterre írta, és jól is tette.

Coyote82 2011.01.14. 18:09:54

Persze, kamu epic fail :)

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.01.14. 18:21:59

@Coyote82:
Igen, a legújabb termékünk. A B-oldal és a Nekrológ blog közös fejlesztése:-) Különban meg a jó, öreg Tommy Lee Jonesból kinézném, hogy kilencvenvalahányban megdurrantotta Pamit, Pamiból meg, hogy be is vállalta egy epizódszerep reményében. Az megvan, hogy van egy Pamela Anderson guminőm, de ha csak félig fújom föl, akkor Medveczky Ilona.

shamir 2011.01.14. 18:36:32

A Shakira video nincs meg?

BG01 2011.01.14. 18:59:53

Britney nem is Britney... :-P Hehe...Ez már akkor kiderült, mikor elkezdett a neten terjedni ez a vid. Valaki nagyon lemaradt...

Coyote82 2011.01.14. 21:22:30

@Nekrológ: továbbgondolva, ha Tommy Lee helyett Tommy Lee Jones fújja fel Pamela Andersont, akkor Medveczky Ilona lesz...

2011.01.14. 23:30:49

Rammstein videó esetleg? Vagy hogy idehaza maradjunk, Mangod INC. - The Flood (cenzúrázatlan)?

Rosszindulatú Vászka 2011.01.15. 10:32:04

"turbófolk"

Hehe, ez tecc. Jó meglátás Jelzem, Bregovic úr munkásságát én kedvelem. Patent dalokat írt ittas pajtatáncok esetére. Remekül gajdolható vonatozós cuccokat.

A Hendrix-es videó sztem fék, de mindegy, nincs már sportértéke, ellembe a Pamélás sok júzernek okozott idegbajt a honi net hőskorában.

mrs.starkey 2011.01.25. 19:34:00

ez tényleg nem turbofolk, ez pop. a turbofolk pl. ilyen: www.youtube.com/watch?v=F4M4wfobNAA

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.01.25. 20:23:36

@mrs.starkey:
A turbofolk is lényegében a pop egy alműfaja. A Gas-gas egy kicsit parodizálja a műfajt. "Latinica " vagyis a latin írásmód válasza a "cirilicára". Ami egy pejoratív jelző a "narodnjak"-okra, avagy a (mű)népdalokra, a turbofolk hetvenes-nyolcvanas évekbéli ősére.
Amit te belinkeltél már szintén inkább turbofolk paródia.
A műfaj nagyasszonya Ceca, Arkan özvegye, de neki is vannak egészen "klasszikus pops" számai, íme egy inkább turbofolkos:
www.youtube.com/watch?v=-xrAWuglwxQ&feature=related

Mindent összevetve:
A giccsiparban ritkán vannak kőbevésett műfajok.

mrs.starkey 2011.01.26. 00:22:04

@Nekrológ: kolon, severinan, magazinon, cecan, haris dzinovicon, bijelo dugmen, plavi orkestaron és társaikon nőttem fel. :) tudom mi a turbofolk. :) és az csak akarna pop műfaj lenni, de biztosan nem az.

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.01.26. 10:28:51

@mrs.starkey:
Pop műfaj, mint populáris zene, abba meg szerintem belefér. Íme a wiki szerinti turbofolk definíció:

A turbofolk Szerbiában, az 1990-es évek elején született zenei műfaj. A falusi lakosság körében népszerű pop-folk stílusból ered.
Az elnevezés névdója Rambo Amadeus montenegrói énekes.

"Folk a nép. A turbo-meghajtás a motor teljesítményét növeli. A turbofolk a nép égése. A turbofolk nem zene, hanem a nép üzemanyag-befecskendezésének az eszköze. Nem én találtam ki a turbofolkot, csupán elneveztem."

Suadan felnőve így már biztos érthető:-)

mrs.starkey 2011.01.26. 12:43:18

@Nekrológ: én úgy értem, h mikor mi bulizunk és vki hajnali 2 előtt berakja pl. rade lackovicot vagy a seka aleksicot, akkor kiabálunk, h fúj, ne ezt a szar turbofolkot. aztán kettő után csak a sexy seka! www.youtube.com/watch?v=qLDJIqyYyMQ
:D:D:D

Nekrológ · http://nekrolog.blog.hu 2011.01.26. 12:56:33

@mrs.starkey:
:-)))
Ez valszeg a világon mindenütt így van. V.ö. magyar házibulikon a csavart fel a szőnyeget szakasz, meg a Santa Marijázás:-)
Valaki mesélte, hogy finnországi diszkóban az egyik terem ilyen euródiszkó-szerű, a másikban meg a finn Kozsót tolják. Az eurródiszkós teremben hárman lézengenek, a finnkozsósban egy gombostűt nem lehet leejteni, és megy ezerrel az ereszd el a hajamat.

mrs.starkey 2011.01.26. 14:20:31

@Nekrológ: naná. és z a fura, h ezeknek a daloknak elméletileg nem kéne túlélniük, mert olyan szarok. de mégis még mindig pörgünk a 2002-es indira radic & alen islamovic lopovjára. a magyr 90es évek kozsójáról nem is beszélve.
viszont eszembe jutott egy gigajó turbofolk, ami tök új. :)
www.youtube.com/watch?v=M3dLEqMNrt8

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása