Random Trip utólag sztárolás

Random Trip utólag sztárolás

2011.06.17. | Horváth Oszkár

Az van, hogy ezt nem harangoztuk be, illetve de, MINDEN KEDDEN Random Trip, ezt elmondtuk legalább 8-szor. Két hete az Instantban lenyomták az utolsó bulit a benti szezonban, és múlt kedd óta az A38 tetőteraszon megy ugyanaz.

Annyiban nem ugyanaz, hogy 8-tól 10-ig van. Fix, hiszen csendrendelet, végre TUTI elkezdődik hamar, és akik nem 2-kor akarnak hazaérni, viszont már 5-kor kint fröccsöznének a lenti teraszon, azok megvalósíthatják az álmomat: az előrehozott, emberi időben elkezdett, másnapdolgoznitudós szórakozást. Bár ez sci-fi...

Miután az elmúlt egy évben erősen hiphopkodásban gondolkodom (és cselekszem), az improvizatív zene mellé beharangozott freestyle bulit gondoltam megnézem. Voltam már 1-2 randomon, ahol volt MC, mindig jó. De ez most nagyon erős volt: Q-ka Mc (Animal Cannibals), Eckü (Hősök), Snow, Suppah, Mc Fantom. Konkrétan a szövegek durván kétharmada freestyle volt, amíg volt téma, volt szöveg. Botlás nem.

Majd a szomszéd asztaltól felállt Szendőfi Péter, aki a parasztvakítás nélküli legízlésesebb dobcirgázások műfaját képviseli, és minden további nélkül beült Jávor helyett dobolni. Én ettől a csávótól 16 éve konkrétan félek, annyira jó zenész. És ha már így, akkor a Loop Doctors másik oszlopos tagja, aki amúgy sokszor volt már a Random Tripben, beült billentyűzni Premecz Matyi helyére, majd később az egyik billentyűjét szembefordítva, egymást gyilkolták felváltva. REND az nem volt. Zenei orgia baszki. Olyan kavarodás volt a 3x3-as színpadon, mint a tűzlépcsőn, amikor egy dél-bronxi lakásba becsenget a bevándorlási hivatal.

Ezt a videót lassan 2 éve csináltuk, most annak ellenére, hogy a műfaj azonos, szinte tök másról volt szó, a helyszín, a fellépők, a hangulat, minden vagy egy kicsit, vagy nagyon más volt, de azért:

Óriási volt a keddi műsor, tök jól jöttek a szövegek, én nem számítottam ennyi freestylera, bőven túlsúlyban volt, full riszpekt. Máthé Lacit Randomban még nem hallottam, sőt, sehogy. Nagyon adta. Az MC-k tódulása és egymásra licitálása ott jött ki jól, ahol csak tudott, tartalmas, bólogatós volt. Néha be is kurjongattam, mint a 45 éves elvált picsák fehér műbőrcsizmában a tisztiklubban. Hú, húúú! Pff :))) Rohadék gyalázat jó volt. Qka kapott egy pirospontot, szövegérthetőség + gyakorlatilag műsorvezetés miatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr102990844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása