Hivatalos fesztiválszezon megnyitás

Hivatalos fesztiválszezon megnyitás

Na, kérem szépen. Kaptam egy dalt, mely bekúszott az agyamba. Nem enged és én sem engedem el. Sőt, képeket hozott magával, melyeket tálcán kínált fel számomra. Hirtelen nem látok mást, csak a fesztiválokat és nem hallok mást, mint a mindenhonnan szálló és egymással összeérő hangokat. Színpadok hangjai, melyek összegabalyodnak, emberek, akik sodródnak, nappali bódulat, félmeztelenkedés, fonal elvesztés és újra megtalálás. Barátok elvesztése és mások találása, sok nem fogadott hívás. Fesztiválok, nyitott helyek, tetőteraszok. A nappal és az éjszaka szabályainak egyesülése.

Azon gondolkodom, ha az alábbi szám 12 órája menne, vajon észrevenném-e, hogy már 12 órája megy. Sajnos, így röppen el minden évben a nyár, de szerencsére most ott vagyunk, ahol - remélhetőleg végre - elkezdődik. Kezdődjön hát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr874557725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása