Beatallica az A38-on

Beatallica az A38-on

A Beatles és a Metallica közös, törvénytelen gyereke április 14-én az A38-on! A kémiai reakció eredménye egy amerikai banda, egyesek szerint egy nem komplett, félőrült bagázs: a Beatallica.

Ezek a srácok magukat sem veszik komolyan, így nem unalmas átiratok, hanem szellemes stílus kavalkád várja a hajón az érdeklődőket, hiszen a humor mellett a a Beatallica maximális elismeréssel és tisztelettel adózik a Beatles és a Metallica felé. A zenekar tagjai: Krk Hammetson, Jaymz Lennfield, Kliff McBurtney, és a legszebb talán: Ringo Larz. Az álnevek azért jók, mert ha tagcsere van, nem kell szólni róla senkinek, a rajongóknak nem kell semmi újat megtanulni. Mint ahogy James Bond, Moneypenny és természetesen Ellie Ewing alatt is cserélgetik a színészeket.

Első koncertjüket Milwauke-ben adták (tudjátok, ide költözött a Vészhelyzetben Greene doktor felesége, miután elváltak), ez 2001-ben volt, azóta 2 lemezük is megjelent, és Japánban is jól szerepeltek, ami mint elmondtuk, jó jel és minőségmérő egy zenekar életében. Melyek durranását bizonyítja, hogy a nemzetközi rockzene is felfigyelt e javíthatatlan bolondokra, még a minden lében kanál, side-projekt halmozó Mike Portnoy is metálvillát mutatott neki. Léptek már fel a Motörhead-del, a Testament-tel, vagy éppen a Sepultura-val, de az is kijelenthető, hogy 2009-re a srácok elérték, az európai zenei fesztiválok rendszeres nagyszínpados fellépőinek táborához tartoznak.

A dalok címe nekem kicsit irigyhónaljmirigyes, de mókás is egyben, főleg, ahogy "Hetfield" énekli a Beatles dalokat: A Garage Dayz Nite, ...And Justice For All My Loving, Blackened the USSR, Hey Dude, Thing That Should not Let it Be.

Beatallica - All you need is blood

A zenekar honlapjai:

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr90991982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ph34rb0t 2009.04.03. 12:56:54

"Let it be, let it be: hybrid children watch the sea"
annyira gyonyoru :D

amugy ingyenesen le lehet tolteni az albumaikat a honlapjukrol (azaz par eve meg ez volt a helyzet, komment irasa kozben megneztem a honlapot es mar nem talalom a lehetoseget), mert Ulrichek oket is el akartak lehetetleniteni, es ezzel vedekeztek, hogy parodia es nem feldolgozas (azaz ilyenkor nem tehetnek semmit), es hogy ingyen elerheto, tehat nem keresnek penzt albumeladasbol.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.04.03. 15:03:04

szerintem a legdurvább, hogy az énekes Hetfield hajlításait, meg hörgős manírjait nagyon viccesen hozza :)

3 Gee 2009.04.03. 16:20:03

És ami durva még...

A fiúk átruccantak a héten a párizsi Metallica koncertre, és utána a banda őket is meghívta a VIP-be, ahol legurítottak egy-két korsó sörikét...

Elég jó a kapcsolat közöttük. :) A Metallica védte meg anno a srácokat a kiadó jogvédelmi támadásai ellen... no comment :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.04.04. 00:47:09

Kibaszott nagy, óriási. Kedvencem a Stg. Hetfield's Motörbreath Pub Band, ott a helyem a hajón.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása