Vissza a Chilihez

Vissza a Chilihez

Igen, igen, végre valami igazi hír: újra van (lesz) RHCP. Bár eddig is volt RHCP, csak persze az elmúlt 2 évben jó volt azzal telekürtölni a sajtót, hogy "feloszlottak", ill. Frusciante nem akar már csilizni. Azaz a sajtó magát kürtölte tele és próbált önbeteljesítő jóslatot előidézni. Nem sikerült! Azt mondom, mindig a legegyszerűbb válasz az igaz. Azaz: minden normális (értsd: sok-sok éven át albumokat gyártó és koncertező) zenekarhoz hasonlóan ők is pihentek és kicsit saját dolgaikkal foglalkoztak. Lehetett szólólemezt kiadni, más side projektet indítani, mások lemezén tüsténkedni (Flea állítólag most Slash lemezén munkálkodik), valamint semmit tenni.
Chad Smith elejtetett mondataira vércseként csapott le a sajtó és most minden médium Control + C - Control + V alapon át is vette: októberben stúdióba vonul a Red Hot Chili Peppers! Remélem ez igaz és nem hülyítés! Valószínűleg az, mert engem előző nap keresett Chad Smith, fontosabb dolgom volt (gondolhatjátok), majd láttam, hogy írt még egy sms-t, hogy "nagyon fontos dolgot akartam mondani".

A lényeg, hogy "kibeszélte" magát másnak. Mondjuk még meg sem száradt a tinta, valahol már azt is lehetett olvasni, hogy a Pécs 2010 keretében érkezik hazánkba majd a Chili, tér vissza a Queen+Paul Rodgers formáció, valamint ugyancsak jön... kapaszkodj meg: a Motörhead.

Ünnepeljük az RHCP "visszatérését", szerencsére nem a filmvászonra, de éppen ezért pár mozifilm jelenettel, ahol szokatlan szerepekben tűnnek fel a srácok.

Holtpont - Anthony szörfös útonállóként tör rá szegény Neora

A hajsza - Anthony és Flea a két értelmiségi üldöző

Vissza a jövőbe - Flea Douglas J. Needles szerepében

Bár tudom, Anthony és Flea is számos egyéb filmben szerepelt (inkább kisebb, mint nagyobb szerepek), de csesszus, pont a legfontosabbhoz nincs videó... pedig a jó öreg Flea a második és a harmadik részben is feltűnik.

Élet a Boysetsfire után | Post rock post

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr511288750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2009.08.05. 10:44:03

Egy kicsit off, de a pécsi Queen + Paul Rodgers koncertre én nem fogadnék nagy tételben, tekintettel arra, hogy a formáció hetekkel ezelőtt feloszlott. Rodgers nem zárta ki a további együttműködést, de leszögezte, hogy azok max egy-egy jótékonysági gálára szólnak majd, a tartós közös munkának vége. Ettől független összevizelném magam a gyönyörűségtől ha lenne megint Q+PR koncert Magyarországon! :D

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.08.05. 10:56:13

@RobinH: ugyanaz a véleményem, mint a Chili ügyben. Olvasni kell a sorok között. Eleve a feloszlás szót sem tartom helyénvalónak. Ők összeálltak, jó volt, PR most Bad Company összejövést akar, majd ismét zenélnek, ha úgy érzik. Lehet hallani újabb 2010-es turnéről is, persze azt is lehet kérdezni: minek? Szerintem csak arról van szól ez ügyben is, hogy most mást is akarnak csinálni. 2005 után sem tudtuk, hogy lesz-e újabb turné és lett. Ennyi.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.08.05. 15:02:26

Flea meg benne volt Coen-ek Nagy Lebowski-jaban, mint anarchista :)

kicsigee 2009.08.05. 19:50:12

Egy kis különlegesség. Flea nyomta fel a basszust Young M.C. - Bust A Move c. számában.
www.youtube.com/watch?v=xy4FXhkm6Nw
2:00-nál benne is van a klippben.
Amúgy Higher Ground a legnagyobb királyság.
www.youtube.com/watch?v=fw-XK_X8Rm0

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.08.06. 13:55:11

Mindent a nemes cél érdekében:) Flea a Vissza a jövőbe 2-ben és 3-ban:
indafoto.hu/csillaghalo/vissza_a_jovobe

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.08.06. 14:23:33

@HRita: Háh, már benn is a cikkben a link! Köszi!!!

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.08.06. 14:28:03

@Interstellar Overdrive: Tökjó, tökjó, és igazán nincs mit, enyém a megtiszteltetés:)

atika85 · http://funkyforum.hu 2009.08.06. 21:28:56

A legjobb Flea szerep a Félelem és reszketés las vegasban wc-s jelenete, azon mindig kiborulok. Persze sehol sem találok róla videót...

atika85 · http://funkyforum.hu 2009.08.07. 09:56:54

Johnny Depp kiönti a kabátjára az acidot, Flea ezt meglátja, és elkezdi lenyalni a kabátról. De az egész valami hihetetlen beteg. Mint maga a film.

petrot81 · http://www.youtube.com/user/petrotamas 2009.08.18. 09:06:54

Chad Smith most Joe Satrianival tolja a Chickenfootban, szeptember végéig turnéznak: www.chickenfoot.us/tour

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása