TOP3 Sugababes EVÖR

TOP3 Sugababes EVÖR

Az előbb villámként csapott belém a fájdalmas hír... A háromtagú lánycsapatnak gyakorlatilag 10 év kellett a teljes kicserélődéshez, hiszen bréking news - és szerintem senki sem fog tudni innentől este nyugodtan aludni - miszerint az utolsó eredeti tag is távozott a Sugababesből. Óóó, neee. Na, de tényleg, mein Gott!

Mint egy jó power point-os vezetőségi értekezleten, a későn érkezőknek foglaljuk össze a csapat tagjainak bandában töltött idejét, egy csodás (Wikipedian kezembe akadt) idődiagram segítségével. Párááám:

 

Azt azért elmondanám, - persze én is megrökönyödtem - hogy az eredeti trió tagjai az első sikerük (Overload) idején, egész pontosan 2000-ben 16-15-16 évesek voltak. Vigyázzál! Hoppá, a három kis tinibuksza, mi?!

Nézzük a megmásíthatatlan történelmet. 2001-ben, a 3 év után eligazoló Siobhán helyére érkezett az Atomic Kitten csatársorából Heidi Range, de ebben a felállásban is csak 4 évig tekerték a biciklit. Mutya helyett jött Armelle, akiről szerintem már senki sem tudta, hogy ő a Sugababes egyik tagja, csak a szülei és a barátai, valamint a fenti ábra készítője. Aztán eljött 2009. szeptembere és az utolsó alapító úrhölgy távozása. Ma már tudjuk, Keishával sem hosszabbított szerződést a szakvezetés, sőt megalázó, de egy brit Eurovíziós fesztivál versenyző (ami szerintem a zenei versenyek legalja.hu-ja) ütötte ki a kis cukipofa-csokilányt. Jó, leírom: az új csaj neve Jade Ewen. Tuti senki nem veszi észre, hogy változott bármi is.

A lehető legtöbb tagcsere EVÖR és még most indulhat csak a vetésforgó és a kiszavazóshow igazán. (Heidi! Kurva nagy szarban vagy!) Avagy ÚJRA megalakulhat az ős-Sugababes. Ha az eredeti három tag erre rájön, végtelen ciklus veheti kezdetét.

Bármennyire is úgy érzitek, hogy most mindennek vége, és a zene velük halt meg, álljon itt legalább a TOP3 Sugababes EVÖR, legalább az kiderül, volt-e összesen három számuk, amire emlékszem. Tehát:

1. Overload
2. Too lost in you
3. Push the button

Hú, ez nem volt könnyű szülés. Megjegyzem, hogy "A part" című film zenéjét akartam betenni második helyre, hiszen "az nyilván Sugababes". Nos, nem az.

TOP5 Madonna dal EVÖR | TOP5 Cramberries szám EVÖR

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr521403072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potter 2009.09.24. 08:15:37

"Nos, nem az". Ezt mintha már hallottam volna valahol. :)

Amúgy én mindig is Siobhán fan voltam. Küldeném, mint Schwarzkopf tábornokot a Desert Stormba...

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.24. 08:23:38

@potter: Siobhán most küldött nagyon sok smájlit és üzeni, visszatér és még mindig vörös (ott is).

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.09.24. 08:56:03

Hmm, látom, kijavítottad Suga-ra :) Egy számot se ismerek tőlük sajnos. Mindenesetre látom, hogy ahogy a hasonló csapatoknál, itt is figyeltek a benettonos sokszínűségre, nehogy a politikai inkorrektség látszatát keltse a banda akár egy pillanatig is.

Annyiban tudok hozzájárulni max., hogy a Siobhán ír keresztnév, és a helyes kiejtése "sivÓn", tehát hangsúly a 2. szótagon.

Remélem, emeltem az est fényét.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.24. 09:02:53

@Modor Tibi: éjszaka megálmodtam hogy Suga. Meg kell ölnöm Frank Drebint. Ezt éreztem.

bbking 2009.09.24. 11:08:43

Pont az jutott az eszembe, hogy a legjobb számuk a Pure Shores :)

Megnéztem, az Overload is megvan, tehát azt ismerem tőlük.

Lidérc · http://feldolgozasalatt.blog.hu/ 2009.09.24. 11:27:30

Érdekes, hogy (az itteni pár vidi alapján) eleinte Siobhán-né volt a vezető szerep, távozása után Buchanan lett a főénekes. Hogy mik vannak...

Rálf atya 2009.09.24. 11:43:44

Amikor Ali G azt mondta, hogy "the ugly one from Sugababes" akkor melyikre gondolhatott?

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.09.24. 14:28:14

en a szoke csajt, meg a piercinges csajt birtam, meg kb 2 szam tetszett is toluk (kis youtubeozas utan: Red Dress - www.youtube.com/watch?v=7zPDkR1UkGk ; Round Round - www.youtube.com/watch?v=XPMHAFl4SDs -az utobbi szamrol nem is tudtam, hogy az ovek, ja es a Hole in the Head - www.youtube.com/watch?v=f1KSjKWU0OQ&feature=channel)

Mitya Ivanov 2009.09.24. 14:39:15

siobhan nak van egy tökjó szólóalbuma. Egy szám volt róla ismert az Overrated. Nagyon eredeti hangja van és az a vörös haj!!!!
www.youtube.com/watch?v=wBLMSX09ZME

Pangalactic · http://www.autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/350-skoda 2009.09.27. 10:15:29

az overload egy nagyon jó kis szám! a többi gagyi. ilyen amikor egy pop producer véletlenül egy normális popszámot rak a lányok szájába

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása