A legkisebb színészóriás EVÖR

A legkisebb színészóriás EVÖR

1969. január 1-én még nem lehetett tudni, hogy a filmtörténelem egyik legkisebb színészóriása született meg. Verne Troyer. Kicsoda??? Gondoltam... Ha pedig így sem kattant be, akkor kimondom: ő a legendás Kicsi Én.

Csupán 81 cm magas, de mindig a figyelem központja, a nők kedvence e kisember. Majd' 30 filmben szerepelt, de első filmjeiben még csak kaszkadőrködött (első filmjében történetesen egy kisbaba dublőre volt...), majd jött az Austin Powers sorozat, mely meghozta neki a világhírnevet. A huncut kis Verne persze ki is használta a népszerűséget, szerepelt a brit Big Brotherben, bejáratos volt Hugh Hefner Playboy paradicsomába (nyilván a villa reality show-jában is kapott szerepet), hosszúcombú hölgyekkel jelent meg díjátadókon, élvezte a magasságot. Mindezeken felül talán legérdekesebb filmszerepe a kiszivárgott házi szex videóján nyújtott alakítás. Ez utóbbi felvételbe itt nem tekinthettek bele, de Google barátunk segedelmével más oldalakon ízléseteknek megfelelő mélységben találhattok részleteket. A botrány videó helyett jöjjön a filmtörténelem egyik leggonoszabb duójának két duettje és felejthetetlen előadásmódja.

Dr. Evil & Mini Me - Hard knock life

Dr. Evil & Mini Me - What if God was one of us / Just the two of us

Viszockij és Joey | Bruce Lee emlékére

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr531474278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.10.26. 18:57:18

Biztos azt is imádták benne a csajok, amikor elővette a magasságához passzoló pöcsét :)

Gremlin (törölt) 2009.10.26. 19:35:08

Az Austin Powers filmek hatalmasak,

RoFä 2009.10.29. 06:02:30

Austin Powers: guilty pleasure a köbön...

És a második részben még Heather Graham is van, csak Coop meg ne tudja hogy csalja az asszony

(Ez is egy példa arra, miért nem szabad filmeket szinkronizálni... Kicsi Én az olyan bénán hangzik, viszont a MiniMe valahogy olyan, hogy elég meghallanom és röhögök)

Balance Of Power 2009.10.29. 11:57:02

@RoFä: Hat az Austin Powers sorozat pont hogy iskolapeldaja a szinkronizalas letjogosultsaganak. Amit Jozsa Imre Mike Myers-kent alakit, az egeszen hihetetlen. De pl. azon is meglepodtem, hogy Dr. Genya eredetiben NEM vaccsol.
Es ha mar itt tartunk, a nevek: Felicity Joldug, Jovona Dugogatni (vs. Ivona Humpalot), dr. Genya (vs. Dr. Evil), a Cu Mi es Nu Ni ikerpar stb. Hat, itt is a magyar nyelv nyer...

Balance Of Power 2009.10.29. 11:57:33

Mondjuk maga a cikk kicsit olyan se fule-se farka...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása