Hét dala: Gorillaz - Feel Good Inc.

Hét dala: Gorillaz - Feel Good Inc.

Hét dala: Gorillaz - Feel Good Inc.

Album: Demon Days (2005)

Miért pont ez? Az Animáció Világnapján mi más lehetne a hét dala, mint egy nóta a világ legnépszerűbb virtuális együttesétől: a Gorillaztól. A csapatot anno a Blur frontembere, Damon Albarn, és a képregényrajzoló Jamie Hewlett álmodta meg a 90-es évek végén, de sajnos a nagy sikerű második album (Damon Days) óta a zenekar körül síri csend honol. Pletykáltak egész estés filmről, de csak remix dalok kerültek napvilágra. Ha az alábbi felvételt megnézem, akkor ez igencsak sajnos... (És az is elementáris kár, hogy hiába forgattam, tapogattam egyszer az egyik elektronikai szaküzlet filmrészlegén a Demon Days Live DVD-t, én balga visszaraktam a polcra. Ráadásul el sem mondom, mennyiért vesztegették...)

Hét dala: Dire Straits - Private Investigation | Hét dala: Genesis - Jesus he knows me

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr831480222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deacon 2009.10.28. 20:00:12

hát nekem megvan, és zseniális. inkább menj vissza érte.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása