JÁTÉK: Nyerj jegyet a Dob+Basszus Live-ra!

JÁTÉK: Nyerj jegyet a Dob+Basszus Live-ra!

Személy szerint az egyik legjobb zenei dokumentumfilm sorozatnak tartottam a Dob+Basszus című tévéműsort, melyet anno a Magyar Televízió sugárzott. Bár a tv képernyőjéről a műsor lekerült, ennek ellenére Lévai Balázs gondolt egy merészet és a Bárka Színházba szervezte a műsort, ahol élő talkshow és koncert keretében 1-1 zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt. (Terveink szerint Lévai Balázzsal interjút is közlünk itt a blogon.)

December 7-én (19 óra) a Coke Club bemutatja: Dob+Basszus Live zenei esten - a Csík zenekar és a Kiscsillag után - a búcsúkoncert előtt álló Kaukázus lesz Lévai Balázs vendége. A zenélő fővendég mellett, Erdélyi Zsolt Superman szakért, Karafiáth Orsolya átkölt, míg Mucsi Zoltán és Scherer Péter sztárriporterként tűnik fel.

Jó hír, hogy 2*2 jegyet nyerhettek a fenti eseményre, amennyiben jól válaszoltok az alábbi kérdésre.


Melyik Coke Club-MTV Icon koncerten lépett fel a Kaukázus 2009-ben?

1. Hungária
2. Demjén Rózsi
3. EDDA

A válaszokat az overdrive@b-oldal.hu email címre várjuk. Határidő: hooooolnap, azaz december 4. reggel 10.00! Fontos, hogy nincs susmus, nincs jegyüzérkedés, egy nyertes 2 jegyet kap, és könnyű kiszámítani, hogy 2 nyertes lehet. Az első kettő jó válaszadó. Gondoltátok volna? Semmi teleshop trükk, vagy ármánykodás.

A jegyeket amúgy a hétfői előadás előtt lehet majd átvenni, 18.45-kor, a megadott helyen (Bárka Színház, 1082 Budapest, Üllői út 82.), természetesen, ha senki sem követ titeket.

Játék in-dul!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr921569838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2009.12.03. 10:51:54

felelőtlenül, utána nézés nélkül elküldeni egy rossz választ...jajj, micsida amatőr hiba (részemről :((( )

vigarc 2009.12.03. 10:58:54

neonparádéééé :D

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.12.03. 11:43:21

PÁRÁÁÁÁM!
Megvan a 2 nyertes, de mindenképp köszönjük, hogy játszottatok!

A jó válasz a Hungária volt.

A nyerteseket emailben értesítem és összekapcsolom azzal a rejtélyes alakkal, akitől a jegyeket átvehetik a Bárka Színházban!

Még egyszer köszi!

Flankerr 2009.12.03. 13:58:12

Bakker, lemaradtam.. Imádtam a Dob+Basszust, rohadt jó műsor volt, főleg hogy a Privát Rocktörténettel együtt komoly lyukakat foltoztak be a zenei műveltségemen.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása