Óriás-klip a párnabuliról

Óriás-klip a párnabuliról

2012.02.06. | Rálf atya

Azon szerencsések közé tartoztam, akiket az Óriás zenekar kisorsolt, így részt vehettem a zenekar különleges, akusztikus buliján, amit a kb. 30-35 főt befogadó Nanushka Beta Store-ban tartottak. Ez a hely alapjában egy üzlet olyanoknak, akik divatos és egyedi ruhákat szeretnének venni. Belsőépétészetileg csillagos ötösre meg van csinálva, szinte kiált az ilyen hangulatú koncertekért. A boltot üzemeltető csapat is direkt ebben gondolkodik, volt már Turbo és terveznek még meghívni más zenekarokat.

A bő másfél órás koncertet rögzítették és 2 dalra lesz / lett összevágva klip: az Ollózóra és a Ganxsta-eldolgozás Rossz vérre. Már elkészült és látható az Ollózó klipje. Maximálisan visszaadja a koncert meghitt hangulatát, azt az intimitást, amit a hely szelleme és a zenekar osztott meg a maroknyi nézővel. Jó zene, jó fej zenészek, jó csajok, jól indult az év.

Overdrive kollega nemtetszését fejezte ki az Erősebben szorítsd klipje miatt, erre nem lehet egy szava sem, ahogy Rákay Philip fogalmazna: "ez megállná a helyét bárhol a világon".

Még sok ilyen klipet szeretnék látni, az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések (pl. Kodály Method, Anormalsessions) tudják ellensúlyozni azt a klip és zene gyilkos hatást, amit a mai zenecsatornák és a youtube dömpingje okozott.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoporthoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr184067262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása