Programajánló májusra

Programajánló májusra

2009.05.01. | B-oldal

Ha esetleg valaki a kiülős-sörözös, "szemlélődős" lazulások mellett még valami zenei élményre is éhes, a B-oldal szerkesztősége és online eseménynaptárja a következőket ajánlja. Rajzás!

Május 1. Fish!, Óriás - Dürer nagyterem; Ennél jobban nem is indulhatna a hónap, kifogjuk az aranyhalat.

Május 2. PASO, Irie Maffia - A38 tetőterasz; Ha megfeküdte a gyomrod a sör-virsli, vagy másnapos vagy a Fish! buli után, vagy csak mert szereted, tuti jól fog esni a lazulás a Dunán ringatózva.

Május 10. Black-Out, ZP; Az új lemez és az "új" énekes nagyon erős. Aki nem hiszi, járjon utána.

Május 15. Kowalsky meg a Vega, Pecsa; Húsevőknek is erősen ajánlott, garantált a kellemes péntek este

Május 17. Dürer nagyterem: az AWS, a Blind Myself, az Insane, a Shell Beach, a Solution, a Soundshine, a Superbutt és a Wrong Side of the Wall Deftones feldolgozásokat fog játszani, a buli jótékony célra szerveződött, a november óta kómában fekvő Chi Cheng basszgitáros felépülését segítendő műtétre megy a zsé.

Május 23. Fábián Juli Jazz Riff, Take5; A Fábián Juli, a jazz és a riff külön-külön is vonzák a szemet-fület, így együtt pedig royal flush.

Május 29. Mizar, Zuglói Smooth Jazz Klub; Dupla öröm, hogy hallhatjuk a nagyszerű Mizar új lemezének dalait élőben (lemezbemutató koncert!) és van olyan, hogy Zuglói Smooth Jazz Klub!

Bárhova mentek, jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr251094630

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: B-oldal » Idén hol veszítjük el Paul Gascoigne-t? - Fesztiválnaptár 2009.05.23. 07:16:51

[...]Gascoigne egyéb csibészségei » B-oldal programajánló májusra | B-oldal naptár[...]

Pingback: B-oldal » Óriási aranyhal: péntek este a Dürerben 2009.05.04. 08:25:23

[...]az Óriást, meg a 10 éves Fish! lemezbemutató koncertjét. Már a májusi programajánló összeállításakor éreztük, hogy ha jót akarunk magunknak meg[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása