B-oldal közhírré téteti 6. - Új rovat

B-oldal közhírré téteti 6. - Új rovat

Akik régóta olvasnak minket, talán feltűnt, hogy posztjainkat próbáljuk valamiféle mederbe terelni, így először születtek a zenés és filmes cikkek, majd a hét dala rovat nőtte ki magát, készítettünk pár interjút (még fogunk!), majd beüzemeltük a hírbrékingeket, végül pedig kipattant a fejünkből, hogy nem ártana egy LEMEZAJÁNLÓ rovat sem, melyben vagy új lemezeket, vagy régi kedvenc korongokat ajánlanánk nektek.

Utólag átfésülve a kb. 400 eddig született posztot 14 olyat találtunk, melyekben lemezekről írtunk, így ezeket is visszamenőleg "lemezajánlóknak" minősítette részeges, hedonista társaságunk. Az első "újkori" lemezajánló pedig a Dream Theater új albuma volt, kezdve a sort és remélve, hogy sok nyittok az újdonságok felé.

Természetesen, ha bármilyen javaslatotok, vagy előremutató kritikátok van a B-oldallal, a rovatokkal, vagy konkrétan a lemezajánló rovattal kapcsolatban, természetesen fogadókészek vagyunk, nyugodtan dobjatok emaileket. Persze a nekünk dobott ingyen sörökből is értünk, feltéve ha azok nem műanyag pohárban vannak. Ú, majdnem elfelejtettem: ha van bennetek alkotási vágy és szeretnétek ti is új albumokat ajánlani a a blog olvasóinak, akkor nagyon szívesen fogadjuk a vendégszerzők e témában születő írásait. Ugyancsak pattintsatok emailt nekünk!

Hír még, hogy Rálf atya és családja beköltözött az új lakásba (nemsokára a billentyűzet elé is le tud ülni az új parókián), nosferato pedig sztárallűrösködésből vett egy MacBook-ot (de még mindig abban az éjszakai lokálban táncol női ruhákban). Én pedig még egyiket sem tettem meg ezek közül. (Kivéve a táncot.) Még!

Köszönjük, hogy olvastok minket!

nosferato | Rálf atya | Overdrive
B-oldal

B-oldal szonda | Kész a B-oldal póló

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr61355604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HRita · http://gorbe-sminktukor.blog.hu 2009.09.03. 10:55:15

Ha szabad ajánlkozni a vendégszerzős témában, akkor én irulva-pirulva megmutatnám nektek az egyik posztomat:
gorbe-sminktukor.blog.hu/2009/08/26/noi_izles_megszakad_a_szivem_amikor_a_gyerek_beleszovegel_a_slagerbe
Ez nem új album, nem ajánló, és még csak nem is kézben roppanós műanyag poharú lötybölődős sör, de azért kicsit hozzátok vág.

white_widow · http://bunti.blog.hu 2009.09.03. 11:08:40

Kedves IO! Annyira érzed a humor finom rezdüléseit, hogy az egyszerűen csodálatos. Köszönöm az eddigi és a jövőbeni posztjaidat is, bearanyozzák a napom!...

petrot · https://www.facebook.com/tamas.petro.official 2009.09.03. 13:14:58

Lehetne amatőr zenészeket, zenekarokat bemutató/ajánló kategória is. Ha gondoljátok tudnék ajánlani néhány zenekart a Szeged-Bp vonalról :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.09.03. 17:20:37

akkor asszem majd irok is egy ajanlot a The Who: My Generation albumhoz :)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.03. 21:37:23

@HRita: Kivájódott a szemem a munkában, de meg fogom nézni!

Többiek is, köszi előre, jöhetnek a cuccok: overdrive@b-oldal.hu

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.09.05. 12:54:46

@petrot: Persze, ha van myspace, vagy youtube zene, akkor jöhet!! köszi

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása