Lengyel iskolások játszani Rancid

Lengyel iskolások játszani Rancid

2010.10.11. | Rálf atya

 Megnyugtató videóra bukkantam az internetezés bőségszarujában, a Youtube-on. Lengyel iskolások egy iskolai rendezvényen gitároznak és énekelnek. Eddig nem is meglepetés semmi. Az viszont már az, legalább is számomra, aki a 90-es évek legelején járt utoljára általános iskolába, hogy nem valami helyi mozgalmi dalt, vagy a lengyel Szörényi-Bródy, Hobó, esetleg Edda valamelyik dalát akkordozzák, éneklik, hanem a punk legenda Rancid tavalyi albumáról adják elő a Last One to Die című szösszenetet. További bravúr, hogy a videót nem sokkal a lemez megjelenése után töltötték fel, ez olyasmi lehetett, mint amikor megjelent a Faith No More-tól a King For a Day és a következő héten a Warpigs már játszotta is a Diggin' the Grave-et.

Megnyugtat, hogy a fiatal generáció nem csak a Club Rotation-ből edukálódik, megnyugtat, hogy 2009-ben egy iskolai rendezvényen ilyet is lehetett. Mondjuk valószínű, hogy képet nem látott a tanári kar a zenekarról.

Ügyesek, a vokálokat is jól hozzák, sőt egy kiscsajt is bevettek a buliba, valószínű, hogy ebben már hosszabb távú célok is szerepet kapnak. A srác meg nagy Tim Armstrong fanatikus lehet, a "szóló" résznél leengedi a gityót, hozza Tim figuráit. 

Maximum Respect!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr82359935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.11. 17:12:53

"Megnyugtató videóra" :)) Tök jó. A csaj azért úgy ül, mint amikor Demcsák Zsuzsát a terhességéről kérdezik, de hát ünneplőben van, ahhoz képest elég jó középutat hoznak. A végére tök jól megtöltik, és jól be is fejezik.

Volt egy ilyen téma a tavalyi Hangfoglalás előtt, persze nem Ranciddal, hanem az általad felsorolt szoki slágerek egyikével:
b-oldal.blog.hu/2009/06/02/zeneiskolak_youtube_versenye

catshannon 2010.10.12. 21:31:42

Be kell vallanom, meghatódtam:) kurvajó!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása