Interjú: Mangani 888

Interjú: Mangani 888

mangani_2.jpgB-oldal: Mutatkozzatok be a B-oldal olvasóinak!

Mangani 888: A Mangani 888 2011 végén alakult régi baráti kapcsolatokból. Régi vágyam volt egy ilyesmi rockzenekar, csak sosem jött ki úgy a lépés, hogy mindenkinek lett volna rá elég ideje. Vagy más elfoglaltság vagy távolság volt az akadály éveken keresztül. Aztán 2011-ben Pestre költözött a basszusgitárosunk (aki amúgy gitáros) és onnantól indultak el a próbák. Mindenki az "eredeti" hangszerétől elszakadva máson játszik és ez okozott azért kihívásokat.

B-oldal: Mi a helyzet albumfronton?

Mangani 888: Mivel mindenkinek van bőven más elfoglaltsága is a Manganin kívül, ezért kicsit lassan halad a "lemezkészítés", de a dalok már készen vannak, csak a stúdiómunkák vannak hátra. Remélhetőleg tavasz végére hallgatható lesz az anyag.

B-oldal: Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok?

Mangani 888: Mivel a 90-es években voltunk tinédzserek, ezért meghatározta a zenei ízlésünket a seattle-i grunge-rock vonal az Alice in chains-től Perarl Jam-en át, Nirvanán keresztül hosszan sorolhatnánk, de emellett Led Zeppelin-t és a Beatles-t nevezném még abszolút kedvencnek.

B-oldal: A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?

Mangani 888: Legközelebb február 9-én játszunk a Dürer-kertben, majd tavasszal lesz még pár pesti klubkoncert, aztán irány a fesztiválszezon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr595068058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása