Bréking: Genesis koncert box set

Bréking: Genesis koncert box set

Bréking: Igazságtalanul keveset foglalkoztunk eddig a Genesis (és eleve Phil Collins) munkásságával, de a komolyabb esettanulmány helyett most csak egy hírt osztanék meg veletek: november 9-én jelenik meg egy gyűjteményes kiadvány, The Movie Box 1981 - 2007 címmel. Az 5 DVD-t tartalmazó díszdoboz tartalmazza a korábban DVD-n már kiadott Wembley és The Way We Walk koncerteket és végre elérhetővé válik DVD-n a Mama turné és a Three Sides Live mindezidáig csak VHS-en megjelent anyaga is. Vicces, mert a dobozt úgy tervezték meg, hogy bele lehessen helyezni a reunion turnén forgatott When In Rome 2007 kiadványt is.


Az 5 DVD részletes tartalmát ITT tudjátok megnézni. (Barátnőknek ne mondjátok el az árát, ők úgyis azt mondják, hogy "ennyiből" legalább három cipőt vehettek volna.)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr201456182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyz 2009.10.19. 13:46:44

na ez az, amihez nem kell rózsaszín faszokat mellékelni. Nem is mellékeltek.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.10.19. 13:55:35

@gyz: nagyon gondolkodom a megvételén, de asszem olyan 100 font az ára...

gyz 2009.10.19. 16:58:48

az nagyon sok, legalábbis nekem lemezre az

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása