Boldog új évet! TOP5 2008-as B-oldal cikk EVÖR

Boldog új évet! TOP5 2008-as B-oldal cikk EVÖR

Hát, gyerekek. Véget ért egy újabb esztendő. Koncertekben, jó és rossz zenékben, fesztiválarcú lányokban gazdag... Elkezdtünk zenei blogot írni, magunk sem gondoltuk, hogy ennyi élmény, emlék, nosztalgia és jelenkori zeneszeretet van bennünk. Témalistánk gyorsabban bővül, mint cikkeink száma és mindig új és új ötletek kerülnek megvalósításra. Ennél már csak az élmények száma gyarapodik jobban.

Meséltünk életérzés dalokról (lassúzás, szakítás), voltak koncertélményeink (Queen + Paul Rodgers, Biohazard, Quimby, Magyar Dal Napja, Clarke-Miller-Wooten, R33), készítettünk pár interjút (Fish!, Amber Smith, vagy a még nem megjelent Dj Bootsie és Blind Myself beszélgetések) és néha csak egyszerűen olyan dolgokról írtunk, melyek foglalkoztatnak minket (Pendrive albumok, Matisyahu)! Közben persze jókat szórakoztunk, zenét hallgattunk, nosztalgiáztuk és nevettünk, reméljük, ti is!

Néhány meghatározó alakról, akik már nincsenek velünk, úgy éreztük, meg kellett emlékeznünk. Tunyó! Richard Wright! Kaszás Attila! Flipper Öcsi! Sajnos sokáig lehetne sorolni a neveket... Nyugodjanak békében!

Köszönjük vendégszerzőinknek (katatones, mavo, Péter Bócsi, Bukott Rockzenész) , hogy magas színvonalú cikkeikkel gazdagították a B-oldalt! Holnap és jövőre ugyanez mehet! Annál is inkább, mert tervezzük a filmes részleg beindítását is, hiszen nemcsak zenék, hanem filmek is megérintik lelkünket és ez által meghatározzák életünket (sőt!). Amit ígérhetek: még több TOP5, még több marhulás, asszociáció és időutazás!

Végül engedjétek meg, hogy most kedvenc (saját!) cikkeinkből állítsunk össze egy szubjektív TOP5-öt. Reméljünk 2009-ben überelünk mindent!

TOP5 2008-as B-oldal cikk EVÖR:

1. Életérzés dalok: Általános iskolai lassúzások
2. Fish! interjú
2. Padlás: Fényév távolság és Ten Sharp
4. Időtálló muzsikák: Acé villám décé
5. Magyar Dal Napja

Vagy valami ilyesmi... RISZPEKT minden olvasónak, még egyszer nagyon köszönjük!

Boldog új évet és jó zenei élményeket kívánunk!

Overdrive, nosferato, Rálf atya | B-oldal.hu

U2 - New Year's Day (live)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr31848659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.31. 09:03:13

Csak annyit, hogy én bővítenék TOP10 EVÖR-re ..
BUÉK!

mnmnbkhj 2009.01.02. 13:10:58

Búék Srácok, csak így tovább.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása